Işığı Ararken

10 puan

Işığı Ararken kitabı bitti...

Kitabı bu kadar çok dile çevrilmemesine gerçekten şaşırmamak gerekir..E tabii bunun yanında 2011 yılının en iyi kitabı olduğununda haklılık payı var.Kitabı gerçekten çok beğendim.Sürükleyici bir sonraki sayfada ne olacağını tahmin bile edemiyorsunuz..Kitap sizi içine çekiyor.Geçmişle şu anki zamanı anlatıyor ama yazarı kalemi o kadar iyi ki hiç bir şekilde bunun adepte sorununu yaşamıyorsunuz.

Kitabın konusuna gelince;Cathy delidolu bir bayandır.Hergün bir partide,gece klübünde geçiyor.Günün birinde Lee diye bir adamla tanışıyor.Hayatının erkeği olarak düşünürken Lee'yi bir anda Cathy'nin hayatını cehenneme çeviriyor.Ve bu yüzden Cahty'nin de psikolojik sorunları başlıyor..
Cathy psikolojik sorunları başa çıkmaya çalışırken üst kat komşu Stuart'ın yardımıyla tedavi görmeye başlıyor.Zamanla herşeyin düzeleceğine inanmaya başlayan Cathy aslında birşeyin farkında değildir,Hayatının erkeği dediği Lee hapisten çıkmıştır....

Psikolojik gerilim kitaplarını sevenler için bence ideal bir kitap.Bir an önce alıp okumanızı tavsıye ederim.Ve bu kitap için kitaplıgınızda yer açın..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »