İlk Öpücüğün Büyüsü (Marriage to a Billionaire, #1)

8 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/03/ilk-opucugun-buyusu-marriage-to.html

Bu roman tarzında kafa dinlendirici, bir şey düşündürmeyen ve rahatlamamı sağlayan kitapları okumayı çok seviyorum. Yazarla tanışmam geç oldu ama bu serisini severek okuyacağım kesin.
Marriage to a Billionarie serisinin ilki tam benlikti. Bir zamanların ayrılmayan çocukluk arkadaşlarının büyümeleriyle - daha doğrusu Nick sebebiyle- aralarının açılması, yıllar sonra her ikisinin de çıkarları için birbirleriyle evlenmek zorunda olmalarını konu alıyordu. Bir yıl sürecek sahte evliliklerin de, çift arasında geçmişte yaşadıkları şeyler ve sözleşmedeki bazı maddeler sayesinde sürekli tırmanan bir elektrik vardı.
Konusu orijinal değil hatta klişe ama ben klişeleri hoşuma gittiği sürece her türlü okurum.
Nick beni hem sinirlendirdi hem kendini sevdirdi. Duygularına zincir vurmaya çalışan erkeklere karşı en büyük silah kıskançlıktır mottosu ile hareket eden yazarımız ortaya çok eğlenceli bir iş koymuş. Kadın karakterimiz Alexa'nın ise normalde takındığı tavırlarına sinirlenmem gerekirken bu davranışlar ham odun Nick'e karşı olunca içimden pek çok kez oh olsun diye geçirdim.
Kitabın başında ikisi de birbirlerinden habersiz evlenecekleri kişiden ne beklediklerini yazdıkları bir liste oluştururken, maddelerin zıt olması ve bu zıtlıkların her defasında birbirlerinin sınırlarını zorlamasını çok keyif alarak okudum. En eğlencelisi bir çok adet yaramaz köpekleri içerir.
Nick'in kız kardeşi Maggie ve Kont Michael arasında geçecek şeyleri elbette oldukça merak ediyorum. Karakterler birbirleriyle oldukça bağlantılı bu yüzden seriyi okumak isteyenler sırasıyla okursa daha iyi olur.
Yazarın kullandığı dili oldukça sevdim. Yormayan, sade ve neşelendiren bir ifade biçimi var. Bu tarz kitapları okumayı sevenlere tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »