İlk Öpücüğün Büyüsü (Marriage to a Billionaire, #1)

8 puan

Alexa on dört yaşında iken en iyi arkadaşı Maggie'nin abisi Nick Ryan yakın oldukları halde aniden kendisiyle konuşmamış, evlerine gitmeyi bırakmış, yaptığı her şey ile dalga geçmiştir. Hatta normal kızlar gibi olmadığı,öpüşmeyi bilmediği için onunla uğraşmıştır. Alexa ise Nick kanıtlamasını isteyince onu öpmüş ilk öpücüğünden sonra ona büyüyünce seninle evleneceğim demiştir. Fakat Nick dalga geçmiştir. Üstelik arkadaşlarına da rezil olmuştur. O gün bir karar alır bir daha hiçbir erkek onu aşağılayamaz.
Yirmi yedi yaşına geldiğinde New York'ta bir kitabevi vardır. Bankaya ipotekli ve yeni açacağı kafesi için yaptığı harcamalar bütçesini zorlamıştır. Babasının hastalığı için ödenen paralar ev faturalarını ödemeyi zorlaştırmıştır. Annesinin evini kurtarmak için bir erkeğe ihtiyacı vardır. 150.000 doları olan bir erkeğe.
Evine kamp ateşi kurup bir erkekte aradığı özellikleri yazıp hayallerinin erkeğine kavuşmak için büyü yapar. Ama bunun onu çocukken üzen ilk öpücüğünün sahibi Nick'e götüreceğinden habersizdir.

Nicholas Ryan'ın özel binalar tasarlayan mimarlık şirketi vardır. Şirketin sahibi olabilmek için amcasından kalan mirası alabilmeli bunun için de evlenmelidir. Evliliği ise bir sene sürmelidir. Bunun için eş arayışına girer. Aşk, evlilik, aile bağlarının onun için anlamı yoktur ama evlenmek zorundadır. Bu sıra da kardeşi Maggie bu anlaşmalı evlilik için arkadaşı Alexa'ı söyler. Alexa'nın paraya Nick'in eşe ihtiyacı vardır. Böylece yıllar sonra görüşen ikili büyük bir adım atar ve evlenir. Görür görmez birbirlerinden etkilenen birbirinin zıttı ikili bir süre kaçsa da duygularına karşı koyamaz.

Nick'in Alexa'nın ailesi gibi sıcak sevgi dolu bir aile ortamı hiç olmadığından bu aileye girmede ki çekincelerinden sonra ailenin bir üyesi olması, nihayet sevgi dolu bir ailesinin olması güzeldi.
Alexa'nın ailesinin yıllar önce gidip dönen babasını affetmesi bağışlama, aile, sevgi kavramlarını da öne çıkardı.
Nick'in kıskançlıkları,Alexa'nın hayvan sevgisi ve bunun Nick'i soktuğu zor durumlar güzeldi.
Akıcı,eğlenceli,sıkılmadan okunan hemen biten kitaplardan. Sonra ki kitaba dair bilgilerin de olduğu bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »