İçinde Aşk Var (Writers, #2)

5 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2012/11/writers-serisi-icinde-ask-var-rachel.html#more

Writers serisinin ikinci kitabını bitirmiş bulunuyorum. Ama maalesef ki ilk ve dördüncü kitaba göre biraz vasat buldum. Bu kitapta Clare ve Sebastian’ın hikayesini okumaktayız. Clare, nişanlısının gay olduğunu öğrenir ve duygusal bir çöküntü yaşar. Sebastian, Clare’nin evinde çalışan bahçıvanın oğludur ve Clare ile çocukluk arkadaşıdırlar. Seneler önce ikisi çocukken bir olay olur ve Sebastian çok uzun seneler Clare ile görüşemez. Bazı olaylar sonucu sık sık görüşmek zorunda kalırlar ve yakınlaşırlar.
Kitabı vasat bulmamın nedenleri:

1. Gereksiz olayların çok ön planda olması.
2. Kitabı orijinal okumadım ama çeviride bazı yerlerin atlanılmış olması ya da okurken benim öyle hissetmem.
3. Erkek ve kadın karakterin birbiriyle çok vakit geçirmemesi: Bir bakıyorum Sebastian Clare ile iki gün birlikte, sonra üç hafta ortada yok sonra birden ortaya çıkmış!
4. Birbirini pek sık görmeyen iki kişiye göre olayların çok çabuk ilerlemesi.
5. Erkek karakterin, Clare’ye dan diye aşık olduğunu anlaması: O kadar sayfa okudum okudum ben aralarında ne olduğunu, nasıl aşık olduğunu anlamadım!


Tüm bu vasat bulma nedenlerime rağmen Clare’nin hikayesini okumak güzeldi. Özellikle de mutluluğu yakalaması hoşuma gitti.

Not: Yazarın diğer kitapları çok çok daha iyi. Diğer kitaplarını da okuyan biri olarak Rachel Gibson bu kitabı nasıl yazmış diye düşünmeden edemiyorum.

Keyifli okumalar!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »