İçinde Aşk Var (Writers, #2)

9 puan

Serinin ikinci kitabı tarihi aşk romanları yazan Clare'nin hikayesi.

Clare'e dürtülerini kontrol etmesi,duygularını sıcak gülümsemelerin, kibar sözlerin,edepli davranışların ardına gizlemesi öğretilmiştir. Wingateler çok gülmezler,yüksek sesle konuşmazlar,açık saçık giyinmezlerdi. Kalplerini ise gizli tutarlardı. Clare baskı altında büyümüş olabilirdi ama doğuştan bir romantiktir. İlk görüşte aşka ve çekime inanır. Kendini hiç düşünmeden ilişkilerin içine atmıştır.Sonunda da hep kalp kırıklıkları ve acı veren ayrılıklar yaşamıştır. Nihayet otuz bir yaşındayken talih yüzüne gülmüş hayatının aşkı ile karşılaşmıştır. Sevgilisi romantik,yakışıklı,daha önce kalbini kıran adamlara benzemeyen biridir. Hiç kavga etmemiş hatta tartışmamışlardır. Bu yüzden evlenme teklifini kabul etmiştir. Bir önceki kitapta Lucy'nin düğününde onda bir farklılıklar olduğunu okumuştuk. Meğer düğünde büyükannesinin inci küpelerini almak için eve gittiğinde sevgilisini bir erkekle basmıştır. Düğün gecesi tam bir enkaz halindedir. Fakat sabah otel odasında bir uyanır karşısında da çocukluktan tanıdığı ama uzun süredir görmediği bahçıvanlarının oğlu Sebastian vardır.

Sebastian ülkenin en başarılı gazetecilerindendir. Bütün dünyayı dolaşmıştır. Acıyı da mutluluğu da gören biridir. Annesi ile babası ayrı olduğundan o annesiyle yaşamıştır. Babasıyla hiç yakın değildir. Annesi ölünce duygusal olarak bir boşluğa girmiştir. Babası ile işleri düzeltme yoluna girer. Ah bir de yıllar sonra gördüğü Clare var.

Kaçma kovalama derken kaçınılmaz son. Kitapta Clare'nin yakın arkadaşlarının sevgilisinin gey olduklarını anladıkları halde arkadaşları üzülmesin diye söylememişlerdir. Acı çekmesine gönülleri razı olmamış ne saçma nasıl arkadaşsınız siz acaba.
Aşk romanları yazan ama kendisi aşk yaşamaya kalktığında fiyaskoyla sonuçlanan Clare'nin hikayesi ilk kitap kadar olmasa da fena sayılmazdı. Keşke daha çok birlikte olsalardı. Bu kadar çok kovalamaca olmasaydı, birlikte oldukları zamanda bu kadar aceleye gelmiş olmasaydı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »