Hüznün Gölgesinde Aşk (Lone Star Sisters #3)

8 puan

Serinin en güzel kitabı!

İkinci kitabın uğrattığı hayal kırıklığından sonra ilaç gibi geldi. Izzy'nin hazırcevaplılığı ve nick'in karizması süperdi. Aaron, rita, norma hepsi çok başarılıydı. Esprili, eğlenceli, romantik ve duygusal bir kitaptı.

Genel konuya bakarsak sonunda garth'ın derdinin ne olduğunu ve annesinin başına gelenleri öğreniyoruz. Tabi her şey bu değil jed git gide daha berbat bir karaktere dönüşüyor. Hala jed ve garth savaşının sonuçlanmaması, garth'ın iyi yönlerininin de olduğunu vurgulanmaya başlamasından ve dana-garth sahseninden anladığım kadarıyla bir garth ve dana kitabı olacak ve sonuçları olayların sonunu orada öğrenecez.

Hala petrol kuyusunu kimin havaya uçurduğu belli değil ama garth'ın üstüne atmak için olayı jed'in tezgahladığı ortaya çıkarsa şaşmıcam. Adam kendini kurtarmak için kızlarını gözü kapalı feda edebilir. O derece bencil ve son iki kitaptır beni uyuz ediyor. Bütün kardeşlerin birleşip mezarının üstünde dans etmesini istiyorum:)

Sonuç olarak başta söylediğim gibi benim için serinin en iyisi oldu. Çeviri başarılı, dil çok akıcı nasıl bittiğini anlamadım bile. Umarım - olup olmadığını bilmiyorum ama...- en heyecanlı olacağını düşündüğüm bir sonra ki kitapta aynı başarıyı gösterir. Merakla beklemekteyim...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »