Hep Senin Yanındayım

10 puan

Marlie Keen bir psişiktir. Diğer insanların duygularını hisseder geleceği görür. Bu yeteneği sayesinde kayıp insanların bulunması için polislere yardım eder. Hayatı bu şekilde devam ederken küçük çocukları kaçırıp tecavüz eden biri tarafından kaçırılır. Adam kendisine tecavüz edemez fakat gözü önünde kaçırdığı çocuğu öldürür. Bu korkunç olaydan sonra zor günler geçiren Marlie hiçbir şey görmemeye başlar.Bir süre sonra taşınır ve bankada çalışmaya başlar. Yeni kurduğu hayatının sakin temposuna kendisini kaptırır.Altı yıldır da hissetmediği kadar iyi hisseder kendini. Bilme yeteneğinin geri geleceği korkusuyla yaşamaya son vermişken yeteneği yeniden gelir. Kendisini kötü hale getiren vahşice işlenmiş cinayet görüntülerini katilin gözünden görür. tam kendisine güvenli bir hayat kurmuşken, insanların kendisinden korktuğu, cadı dediği hayatın bir parçası olmak istemezken gördüğü görüntüleri anlatmaya gider ve orada dedektif Dane Hollister ile tanışır.

Dane kocası işteyken parçalara ayrılan bir kadının cinayetini araştırırken ortaya çıkan ve ilk görüşte etkilendiği psişik Marlie önce inanmaz fakat olayları katilin gözünden gören Marlie'nin anlattıkları doğru çıkınca, görüntüleri gördüğü anlara da şahit olunca inanır.
Cinayetler devam ederken, ikilide yakınlaşmaya başlar. Zorlu cinayeti çözme ve aşık olduğunu kabullenme sürecinden sonra biri polis eşi olmaya diğeri bir psişiğin kocası olmaya dayanır.

Yine yazarın dedektif, çekici erkek karakterinin olduğu harika bir hikayeydi. Çok keyifliydi. İkiliye,kitaba,Dane'nin ortağına bayıldım. Kitap güzeldi Dane'nin aynı doğum acısını çektiği son ise harikaydı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »