Hep Aşk Vardı (Texas! Tyler Family Saga, #2)

10 puan

Her ne kadar 10 tam puan vermiş olsam da eleştirimin de olduğu bir değerlendirme yapacağım...
Çok içim acıyarak okudum :/ Ne mücadeleydi??
Marcie'nin Chase'e olan aşkı o kadar eski neredeyse saplantılıydı ! Bu hikayeden ciddi bir gerilim korku romanı bile çıkabilirdi:o! Eski saplantılı aşık kadın kendininde acı çekeceğini bile bile -gerçekçi görünmesi için-sevdiği erkeğin karısının ölümünü planlar ve sonra onu avucuna alır :o!!

Ara not:Yazmaya başlarsam bu bir hikaye çıkışım olabilir ;P

Chase'in eşinin ölümü esansında yanında olması,suçluluk duygusu,aşkının derinliği Chase'in acısı çok tazeyken kendini kabul ettirmeye çalışması bunlar arasında çok gittim geldim...Evet aşık kadın sevdiği erkeği hayata ve kendine döndürmeye çalışması ve bunun için olabildiğine eli ve ruhu açık olması bazı yerlerde '' çek git artık'' o farkına varsın dedirtti bana...

Chase'in duygularının değişimi,aşkını anlaması hikayeye katkı sağlayan sapık olmasaydı biraz daha zor ortaya çıkardı :/
Lucky,Chase ve Sage arasında ki atışmalar kitaba neşe katmış ama gerilimi daha yoğundu..

Bazı yerlerde redaksiyon hatası olmasa daha iyi olurdu,bir örnek yeter ; Marcie adının bariz bayan ismi olmasına rağmen kaza sonrasında Chase Marcie'nin hastane yatağının başında Tanya'nın son anları hakkında bilgi almaya çalışırken şu cümle (shf12)''Chase yatağın yanındaki iskemleye çöktü.Yataktaki yatan bu ADAM önceki gün gördüğü ADAMA hiç benzemiyordu'' ben ne okuyorum aslında Tanya'nın yanında ki kimdi dedirtti :/ Hadi bir kere aynı cümlede adam yazdınız diğeri ile pekiştirmenin ne manası var??

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »