Hep Aşk Vardı (Texas! Tyler Family Saga, #2)

9 puan

Veeeee işte en beğendiğim kitap!

Bu kitap öncesinde konusu unuttuğum için serinin ilk kitabı olan Yarınlar İçin'i tekrar okumuştum. Sonra da pişman olmuştum :( Çünkü Chase ve Tanya'Nın aşkını tekrar okuduktan sonra Chase'in tekrar aşık olmasını okuyamazmışım geldi. Hatta aklımda bir dolu düşünce dolandı durdu. Ölenle ölünür mü? Ölünün ardından ne kadar yas tutulmalı gibi gibi.. Yani psikolojimi epey zorladım. Ve sonunda kitabını alıp okumaya başlayınca İŞTE BU dedim!

İkinci bir aşk/şans ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Resmen boğazımda bir yumru ile okudum. Chase gözümde daha da büyüdü. İşte aşık adam budur dedim. Tamam, bazı yerlerde belki biraz abarttı ama onun acısını düşününce kızamadım ona.

Marcie'ye gelince, Allah'ım o nasıl bir hatundu öyle. Helal diyorum başka da bir şey demiyorum. İğne oyasını gibi işledi resmen. Hiç pes etmedi, sürekli çabaladı ve sonunda hak ettiği mutluluğa kavuştu.

Bu arada Lucky ve Devon süperdi, ama en süperi Sage'di. O nasıl çatlak bir hatun yaaa? Onun hikayesini dört değil ondört gözle bekliyorum. Bu arada abisi Chase'e sevgilisinin dermatolog olacağını anlattığı bölümde resmen gülme krize girdim :)))

Abisine, "dermetolog olup milyoner olacak" dediğinde aldığı "sivilce sıkarak mı?" yanıtı bence kitabın bombasıydı :))) Ayy hala gülüyorum.

Offf offf, tüm kitabı anlatasım var :) Çok çok sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »