Hanımeli Kokusu

8 puan

Hanımeli Kokusu-Elizabeth Rolls

Ana ve babaların suçlarını evlatlar çekermiş ne kadar da doğru bir deyim..Özellikle Hanımeli Kokusu'na cuk diyede uymuştu..
Christina Daventry 'de gayri meşru bir çocuk olmayı seçemezdi ki..Kardeşi Harry Daventry ile bir dükün gayri meşru çocuğu idiler..

Kimse ana ve babasını seçme lüksüne sahip değil di..Ama Chtisty'in oğlan kardeşinin niyeti asilzade bir kız ile evlenip köşeyi dönmekti..Sonu ne olursa olsun..Gözüne Lord Julian Trentam'ın üvey kız kardeşi Alicia'yı gözüne kestirmişti..Kendisini zengin bir asilzade olarak göstermişti..Ama şüphelenen Julian onun evinde bir kadın yaşadığını duymuştu..
O yüzden eve aniden gidip kendi gözleri ile görmeye karar verdi...
Evde Harry'nin kız kardeşi Christy ile karşılaştı..Aslında bu iki genç insan ilk gördüklerinde birbirlerinden etkilendiler...Chrsty kardeşinin bu ölçüsüz davranışalarından,bencilliğinden çok rahatsızdı..Amam maddi bakımdan çok kötü durumdaydı..Bulunduğu evi kardeşinin bencilliği yüzünden bir hafta içinde boşaltması gerekiyordu..
Ummadığı yardım eli ve işbirliği Julan'dan geldi onun evinde üvey annesine rfakat edecek ve kardeşlerine mürebbiyelik yapacaktı..
her şey çok iyidi ama Julian bu genç kadından fazlası ile etkileniyordu..Christy ise şahsen yaşadığı acı tecrübelerden bir asilzade ile yakınlaşmanın nelere mal olacağını çok iyi biliyordu...
Yaşanan olaylar onları hiç ummadıkları bir şekilde bir birine itecekti...

Çok severek okudum..Tavsiye ederim...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »