Güllere Sor (Claybornes' Brides, #1)

9 puan

Adam,Travis,Cole.,Douglas birbirinden tamamen farklı olsalar da yolları bir şekil de kesişmiştir. Birlikte hayat mücadelesi vermeye başlamışlardır. Bir gece sepette buldukları bir bebek ise hayatlarını tamamen değiştirir. Çöpte sıçanlar henüz ulaşmadan yetişmişlerdir. Melek kadar güzel ve mükemmel olan bebeği bu kadar değerli bir şeyi nasıl başlarından atabildiklerine inanamazlar. O küçük çocuğun asla orada yaşayamayacağını bilirler. Küçük kızın bir aileye ihtiyacı vardır çevresinde dolanan bir çeteye değil. Mary Rose onların bir aile olup, düzenli bir hayata geçmesine vesile olur ve bir kasabaya yerleşirler. Yerleştikleri kasaba da halkın gözdesi olurlar.

Bu dört abi Mary Rose'u iyi bir şekilde yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapar, onun bir leydi gibi büyümesini sağlarlar. Mary Rose'de büyüdükçe güzelleşir hayatları yolunda iken ortaya çıkan yabancı ile tamamen değişir.

Harrison bir avukattır. Hukuku sever dava sisteminin disiplini ilgisini çekerdi. İyi onun için yeterli değildir yaptığı her işte mükemmel olmaya gayret etmiştir. Hukuka olan tutkusu ve popüler olmayan davaları aldığı için Londra'nın kenar mahallelerinde şansızların şampiyonu olarak kötü bir itibar kazanmıştır. Fakirlerinde zenginlerinde aynı haklara sahip olması gerektiğini düşünür. Kendisini yetiştiren adama borcunu ödemek için yıllar önce kaybettiği kızını bulması için yardım etmeye karar verir. Bu arama işi onu Clayborne kardeşlere ulaştırır. Ortaya çıkması ile sadece kardeşlerinin hayatını değiştirmez kendi hayatı da değişir. Mary Rose ile karşı koyamadıkları bir duygunun içine girerler.

Abileri sevmemek elde değil. Ne kadar göstermeseler de sevgi dolu insanlar oldukları hemen anlaşıyor zaten yaptıkları bunun en güzel göstergesi. Bir de Rose anne var sık sık yazılan mektuplar ise okunmaya değer. Kitap kardeş olmak için, sevmek için kan bağının olmasına gerek olmadığını göstermek açısından kusursuz bir kitap ama bir aşk kitabı olmak için değil. Çok uzundu bu kadar uzamasına gerek yoktu aslında. Bazı yerlerde sıkılmaya başladım. Ama ikiliyi ve abileri okumak keyifliydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »