Güller

8 puan

Bu ay @biryazarbinokur ile birlikte bendenizin seçmiş olduğum yazar Leila Meacham’ı okuduk. Tabi bu ay okuma hızı başlarda iyi gitse de yine sekteye uğradı kitap neredeyse iki hafta boyunca benimle birlikte işe geldi tekrar katını açamadan eve geldi. Ama bu duruma bu haftasonu bir dur diyeyim artık dedim.
Yazarın kitabını ilk kez okudum ama düzenli takip edeceğim bir yazar olacak gibi görülüyor. Etkileyici, duygusal, karakterlerin yaşadığı hüsran ve hayal kırıklığı dolu bir kitaptı. Geçmiş ve gelecek içi içe geçmiş etkileyici bir aşk ama daha çok hayat hikayesiydi.
Teksas’ın en zengin üç ailesinin ve bu ailelerin çocuklarının 21. yüzyıla kadar uzanan duygu dolu, trajik öyküsü; zengin, yakışıklı ve güçlü Percy Warwick ile nefes kesen bir güzelliğe sahip Mary Toliver’ın sarsıcı aşk hikâyesinin içinde buldum kendimi bir anda.
Yazarın kalemi çok akıcı ve kurgu da çok sağlamdı yalnız bazı yerlerde sıkılmadım dersem yalan olur. Kitap normalde 720 sayfa ama 600 sayfa olsa kafiydi bence. Yine de severek okudum. Bu türü sevenlere tavsiyemdir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »