Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

2 puan

Okumayı düşünmüyorum dediğim halde okuduğum bir kitap nedeni ise beni duygusal anlamda doyuran ve etkisinden günlerce çıkamadığım bir kitabın ( Gabrıel’in Cehennemi )
kapağında ki yazıydı .
Gelelim okuduktan sonra ki düşüncelerime kitapta bana göre aşkın a sı bile yok. Bay elli ton paranın kendine tanıdığı imkanlarla gözlerini boyadığı kızları kullanıyor kitapta olan bence sadece bu. Ah tabi ona bilgisayar,araba yada çok değerli kitaplar alması aşkı gösteriyorsa bilmiyorum. Bana göre adam sapığın teki sevdiğini söylemese de değer verdiğini söylediği bir kadına acı çektirmekten zevk alıyor ve daha da iğrenci bunları yaptıktan sonra sarılıp şefkat gösteriyor. Yalnız yazar oldukça akıllı davranmış kitabı öyle bir yerde bırakıyor ki devamını okumak zorunda kalıyorsunuz . Sonuç olarak +18 demiyorum bana göre bu kitap için +25 bile az mümkünse cinselliği bilmeyen insanlar okumasın zira bu kitapta okuyacakları sapıklıktan başka bir şey değil.
Ama haksızlık etmek istemiyorum kitapta sevdiğim demeyeyim de kitabın tamamına kıyasla daha hoş bulduğum bölümlerde vardı onlarda E postaların olduğu kısımlardı .
Ben kitabı çok kısa bir zamanda okudum çünkü malum yerleri bir süre sonra sıkıcı oldu ve atlaya atlaya okudum. Keyifli okumalar .

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »