Görkemli Ölüm (Eve Dallas, #2)

8 puan

Bir maceranın sonuna daha geldik...Ve ben merak içinde, sabırsızlıkla okudum ve bitti.
Eve ile Roarke yine harikaydı..yaramazlar! :D
Olay, hikaye, kurgu, sonuç tatmin ediciydi.Kendimle gurur duyuyorum zira katili en başından beri tahmin ettim ama yazar emin olamamam için resmen herşeyi yapmış.Bitene kadar acaba o mu? dedim.
Neyse...Ünlü bir "kadın" savcının boğazından bıçaklanarak öldürülmesiyle kovalamacamız başlıyor, ve yetenekli teğmenimiz Eve bu göreve getiriliyor.Akabinde bir cinayet daha işleniyor ve kafalar iyice karışıyor.İşin komik yanı yine tek ortak nokta Roarke; birisi iş arkadaşı diğeri eski sevgilisi..Ehh Eve'canla biraz arası açılmıyor değil..ama kavuşma kısmı çok şekerdi.Eve herşeyi devletten beklemesin bir adım atsın değil mi?
Teğmenimiz cinayetleri araştırırken bir yandan da basınla uğraşmakta.Bir önceki davasındaki başarısı nedeniyle göz önünde olmasının yanı sıra Roarke ile olan ilişkisi de çok ön plana çıkıyor.Katil işini okadar hızlı yapıyor ki ne bir delil nede bir tanık bırakıyor.Ama her insan hata yapar, katilde üçüncü kurbanını yanlış seçiyor, daha doğrusu yanlış kişiyi öldürüyor.Ve sanırım zeki kızımız eve bir şeyler yakalıyor...Ahh dikkat et Eve!Yanlış bir adım canının yakabilir..

öyle işte, yine sevdim..önerilir...;)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »