Gölgeler (Refaim, #1)

10 puan

"Peki çekici Rafa mıydı yoksa öküz Rafa mı?"
"Biraz, her ikisi de."

Şimdi bence şu alintidan sonra hic birsey söylemeye gerek yok! yumulun kitabaa :D

Ben özellikle aşiğim meleklere bir cok #Fantastik karakteri seviyorum kurtlar vampirler ilisler goblinler cadilar vs vs vs! Ama MELEKlere olan ilgim baska. Sevgi degil aşigim onlara sanirim. Ki benim bugune kadar okudgum en guzel melek anlatimli kitapti ki !!! 2kitab cikana kadar ben kesin catlarim :D

"Jude'u bulma konusunda Daisy'nin benden daha faydali olacagini dusunuyorsun" Inanilmaz. Nerdeyse yuz kirk yasinda ama hala cocuk gibi kusuyor."

Bugune kadar Dusmus melekler ve Nefilimleri hep okuduk. Ama bu nefilim halki kendilerine "Refaim" demekte. Onlar lanetlenmis Nefilim ismini kullanmak yerine bu adi kullanip kendilerini affettirmek icin babalarini bup Cehenneme teslim etmek.icin savasmaktalar.
Gaby ise ikiz kiz kardesini bir araba kazasinda kaybetmis bir Refaim'dir ancak Gaby bir Refaim oldugunu hatirlamamakta takiii ! Barda goz alici carpici Rafaile tanisana kadar. (Kızlar burda Vay Vay Vay Vay deyip gozleriniz parliycak :D adamdaki oz guven fena :D )

Neyse cok dagittik konuyu. Özetliycek olursak:

"Aklini basina topla burasi guvenli degil. Pantolonunuda duzelt. Peki ne yani barmenden mi hoslaniyorsun?" Ses tonu aksi. "Simon iyi cocuk."
"Benim gibi öpüyor mu?."
"Hayir dedigim gibi iyi bir cocuk."

Ah kiskancliklar guzel guzel :D
Karakterlere bayilicaksiniz konuya bayilicaksiniz. Yazarimiz bayagi bir arastirma yapmis kitabi yazmadan onceki yeni seyler katmis meleklere.

Tek sinir olsugum konu Gaby birseyleri cozmeye calisirken pek cosu gizden kacirip inantciligi yuzunden yanlis seyler yapmasiydi. Bunun disinda.kitap benim icin 5/5 : )

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »