Geçmişten Gelen Mutluluk (The Rules of Scoundrels, #2)

7 puan

Pippa, bilime baya merak salmış bir vaziyette, kitabı okumamdaki en önemli etken buydu ben de bilimsel şeyleri seviyorum. Yalnız ortalara gelinceye kadar o kadar sıkıldım ki. Sebep de Pippa'nın gerdek gecesini aşırı bir biçimde merak etmesi. Bunun için de Cross'un peşini bırakamıyor. Yazar bu konu üzerinden baya gitmiş ve kitabın sonuna kadar da gitmeye devam etmiş.

Cross'u Michael'den daha çok sevdim. Onun geçmişte yaşadıkları bana çok acıklı geldi. Resmen kendi ailesini mahvetmiş. Bunun için de biraz katı biri olmuş.

Kitabın arka kapağının konuyla hiçbir alakası yok. Bir kere Cross'un onun için başka planları falan yoktu sürekli kızı kendinden uzaklaştırmaya çalıştı durdu, kız ille de bana bu konuyu anlat dedi.

Sırada Temple'nın hikayesi var ama ben daha çok Chase'i merak ediyorum adam tam bir bilgisayar misali, her bilgiyi onda bulabiliyorsunuz.

Sonuç olarak "Rules of Scoundrels" serisinin ikinci kitabı Geçmişten Gelen Mutluluk ilkine göre daha mı iyi daha mı sıkıcı karar veremedim.

10 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bence daha sıkıcıydı ama üçüncü kitapta bence aradığmızı buluyoruz :)) veee "Kitabın arka kapağının konuyla hiçbir alakası yok. Bir kere Cross'un onun için başka planları falan yoktu sürekli kızı kendinden uzaklaştırmaya çalıştı durdu, kız ille de bana bu konuyu anlat dedi." çok doğru bir tespit kız adamı rahat bırakmadı ki yoksa Cross halinden memnundu :P

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bana katıldığınız için size teşekkür ederim :) . Şu ana kadar yazar beni pek memnun etmedi, üçüncü kitabı henüz okumaya fırsatım olmadı okuyanlar da son kitaptan gayet memnun. Umarım beni de tatmin eder.

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

beğendiğim kitapların altında hep sizinde aynı yorumunuzla karşılaştığımdan yola çıkarak derim ki üçüncü kitabı seveceksiniz ben kız karakter ilk 200 sayfa hoşlanmasam da gözüme girdi.

9 yıl, 10 ay     
« geri ileri »