Gece Yarısı Uyanışı (Gece Yarısı Nesli, #3)

10 puan

Seriye ilk başladığımdan beri merak ettiğim karakter olan Tegan’ın hikayesini sonunda okuyabildim. İlk iki kitapta Tegan hakkında anlatılan soğuk ve vurdumduymaz karakterin aslında bir maske olduğunu bu kitapta okumaktayız. Tegan beş yüz yıl önce yaşadığı derin acı nedeniyle kendini kadın-erkek herkese kapamış bir erkek. Soğuk, yalnız ve sadece ölüm için yaşayan bir Soylu. Karşımızdaki Soy Eşi ise ikinci kitaptan tanıdığımız biri: Elise Chase. Soy eşi bu kitapta oğlunun ölümüne neden olan Issızların peşine düşmüştür ve bir şekilde yolları Tegan ile kesişir ve olaylar başlar.

Hikayeyi çok beğendiğimi söyleyebilirim. Soylular ve Issızlar hakkındaki ilk iki kitaptaki soru işaretlerinin bir çoğuna bu kitapta yanıt bulmaktayız. Ancak bu yanıtlarla birlikte daha merak uyandırıcı olaylar ve beraberinde soru işaretleri de okuyucunun kafasında belirmekte.

Kitabın en çok beğendiğim yeri Tegan’ın Elise’ye olan aşkını itiraf etme kısmıydı. Tek kelimeyle bayıldım. Her olay karşısında kısa kelimeler kuran soylumuz Elise’ye olan aşkını anlatırken bayağı bi dolaylı yol seçiyordu. Eğer böyle böyle olsaydı şöyle olurdu tarzında bir aşk itirafı okurken beni çok güldürdü.

Kitabın çevirisini de çok beğendim.

Herkese tavsiye ettiğim bir fantastik seri.

Keyifli okumalar!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »