Evli Barklı (Tangled, #4)

8 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/10/evli-barkl-tangled-4-emma-chase-kitap.html

Öncelikle Darmadağınık ve Sıkı Fıkı yorumlarımı okuyanlar Drew'den çok da haz almadığımı bilirler. Kendilerini bir kaşık suda boğmak istememin yanı sıra, suratına birkaç tane yumruk sallayasım gelmişti.

Tabi böyle düşünen biri Drew'in anlatıcı olduğu bir kitaptan nasıl haz aldı diye düşünebilirsiniz, bende bilmiyorum bu sorunun cevabını.

Bu kitapta beş çapkın erkek ve beş manyak kadının Kate ve Drew'in yaklaşan düğünü öncesi bekarlığa veda partisine gitmelerini okurken ne yapacaklar yine diye düşünmeden edemedim. Bu sefer olaysız, kazasız belasız okuduk çiftimizi, tabi başka bir çift için bu durumun geçerli olmadığını bilin diyeyim.
Eğlendim, bol bol kahkaha attım-gece saat üç falandı- biraz da hüzünlendim.

Dört kitap boyunca bize eşlik eden kahramanlarımız ile vedalaşmak üzücü oldu. Drew'den haz etmesem de anlatımını, bakış açısını-çoğu zaman- seviyordum, üstelik yazarın anlatımı da bu türdeki diğer kitaplar için olan çıtamı bir hayli yükseltti diyebilirim.

Bu konu, hatta bu kitap başka bir yazarın elinden çıksaydı, hatta normalde sevdiğim birkaç yazardan bile çok rahat batırılırdı.

Çevirisi ise ayrı bir güzeldi onu da söylemeden geçmek olmaz.

Her ne kadar öküz olsa da şeytan tüyü bolca bulunan Drew, Kate, çocukları James ki onu çok daha fazla görmek isterdim, Matthew ve Dee çifti, Mackenzie ve çok daha fazlası ile romantik komedi severlere ve yetişkin içerikten rahatsız olmayanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim seriyi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »