Evcilik Oyunu (Bachelor Chronicles, #1)

9 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/07/evcilik-oyunu-bachelor-1-elizabeth.html

Baron Sedgwick, kusursuz, hovarda, rahat ve kendisini kovalayan bekar kadınlar ile onların annelerini olmaksızın süren yaşantısını uydurduğu bir eşe borçlu olan bir adamdır. Hayali karısı Emmaline bir gün evine gelince, üstelik de kendisine yüksek meblağ da faturalar gönderilmeye başlanınca buna itiraz edemez çünkü kadını evden kovarsa bütün foyası meydana çıkacaktır.

Bachelor serisinin ilk kitabı Evcilik Oyunu, ikinci kitapsa daha önce okuduğum Serserim Benim'di. Öncelikle bu kitaptaki Jack ile ikinci kitaptaki Jack başlarda aynı adam mı diye bir şüpheye kapıldım kendisi bayağı değişmiş, iyi ki de değişmiş yoksa çekilecek çile değil, eğlenceli bir karakter ve Baron Sedgwick'in en yakın arkadaşı olsa da yok, fazla hovarda ve umursamazdı.

Emmaline kılığına giren kişinin aslında kim olduğunun bir türlü ortaya çıkaramayan, onu başından da atamayan Alexander'ı okumak bir hayli eğlenceliydi. Sonlarda patlatılan bir haber bence fazla yükseklere uçularak yaratılmıştı ama yine de öyle bir bağlantı kurmaları güzel olmuş diyeyim geçeyim fazla kurcalamadan.

Serserim Benim'de karakterler arasında fazlaca engel vardı. Ama burada o durumun olmaması hoşuma gitti, evet Alexander hayali bir eş uydursa da ve kadın karakterimiz de onun hayali karısı rolüne davetsizce girse de.
Aralarında başlayan çekip ile beraber karakterlerin yakınlaşma süreçleri, kitaptaki olaylar ve yan karakterler sayfaların elimden kayıp gitmesine neden oldu. Çok beğendim. Kapağına bakınca tarihi aşk olduğunu anlayamayacağınız bu kitap bence türünün en güzel ve en komik örneklerinden biri olmuş.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »