Ejderin Büyüsü (Ejderha Serisi 4)

6 puan

Sanırım kitapta küçük çaplı bir lakap takma yarışı vardı. Rhiannon'un başlattığı bu akımı diğerleri de devam ettirdi ama hiçbirinin Ragnar için kullanılan isimler kadar eğlenceli olmadığını itiraf etmem gerek: Kara Bulut'um, Fırtına'm, Kasırga'm, Lord Çakan Şimşek, Küçük Yıldırım'ım, Öfkeli Tsunami'm... bu kısımları okurken resmen çıldırdım
Ayrıca serinin diğer kitaplarına hiç yorum yapmadığımı da fark ettim T-T Ne büyük bir kayıp!!!!
Kitap güzeldi çünkü karakterler mükemmeldi... Hadi ama bu deli aileyi kim sevmez ki ^^ Gerçi ilk üç kitaba oranla çok fazla beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Belki Keita -kendisine pek hoşgörülü yaklaştığım söylenemez- belki de olay örgüsü yüzündendi, bilemiyorum.
Hep Éibhear ve Izzy'nin hikayesini merak ettiğimi düşünürdüm ama bu istek Ejderin Büyüsü'yle birlikte soluklaştı :/ Diğer kitaplarını okumamın üstünden çok uzunca bir zaman geçmesine rağmen hatırladığım kadarıyla kişilikleri bıraktığım şekilde değildi... büyüdüklerini anlıyorum ama bu değişim bana biraz fazla geldi, bocaladım ve şimdiki durum hiç hoşuma gitmedi.
Bunlar dışında söylenecek pek bir şek kalmıyor. Başlarda sönük, sonlara doğru kızışan ve bol bol güldüren eğlenceli bir ejder hikayesinin devamı :)

"Bu kadar asileşmen gerekmiyor."
"Değilim. Sadece, tüm bu soruları neden sorduğunu anlayamıyorum."
"Ben de neden cevap vermediğini anlamıyorum."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »