Ejderin Büyüsü (Ejderha Serisi 4)

Profil Resmi
10 puan

Ejderha serisini daha önce hiç okumayanlar için vesile olmak adına, seri hakkında ufak birkaç bilgi vermek istiyorum öncelikle.

Bu seri; insan şeklini alabilen sihirli ejderhalar devrini anlatan mistik ve fantastik bir seri. Bu açıdan, eşi yok çünkü serinin her bir kitabında, Ateş ejderleri ailesinin bir genç ferdinin aşk hikayesi anlatılıyor. Bunun yanında da oldukça doyurucu savaş ve entrika kurgusu devam ediyor. Karakterler ise ayrı bir tatlı ve sıra dışı. Bir ejderha çok asabi ve sinirliyken, diğeri ukala ve aksi, diğeri ise hafif meşrepliyle romana renk katıyor. Her birinin aşık olduğu kadınlar ise, onlardan daha da renkli. bir cadı, bir savaşçı ve zeki& bilgeç bir insan.

Serinin son kitabı olan ejderin büyüsü ise, bu sefer dişi ejderha olan Keita’yı konu alan harika bir roman. Albenili ve kurnaz Keita’nın Yıldırım ejderhalarından Ragnar ile tanışmalarını ve kavgalarını öyle güzel ve eğlenceli bir kurguya çevirmiş ki yazar, hiç sıkılmadan iki günde bitirdim romanı ve bitirir bitirmezde beşinci ne zaman çıkar diye merakla beklemeye başladım.

Okumayanlara, acaba okusam mı diye düşünenlere şiddetli tavsiye olunur.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »