Ejderin Büyüsü (Ejderha Serisi 4)

10 puan

Bana bunlarla gelin sevgili yazarlarımız :) Severek okuyacağım nadir kitaplardandı bu da.Moralimi düzeltti en azından.Bu aralar pek güzel kitap seçemiyordum da.

Bu seriye başladığım ilk günden beri bende kendimi adeta bu ejderha ailesinin bir ferdi zannettim.Seriye o kadar bağlanmışım ki sormayın.Aradan bayağı zaman geçtiği halde unutmam gerekirdi ama adım gibi biliyorum Fearghus- Annywel,Brie-Talaith,Gwenvael-Dagmar ikililerini.

Yine çok eğlenceli bir kitaptı.Bu seriye bayılıyorum.Karakterlerin birbirleriyle diyalogları o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam.Lafları cuk diye oturtmaları,birbirleriyle dalga geçmeleri filan bağlıyor seriye sizi.Yazarın üslubu da çok hoşuma gidiyor.Favori serim diyebilirim.

Kitap bu seferde Ragnar ve Keita ikilisini ele almış.Ve bu ikili de bomba olmuş tıpkı diğer ikililer gibi.Keşke biraz daha Keita- Ragnar ikilisi okusaydık diyebilirim çünkü aralarda savaşlar vardı.Diyebilirim ki bu kitapta biraz aksiyon yönü ele alınmış diğer kitapların aksine.

Daha sanırsam 3 kitabı var.Ama çevrilmemişler.Serinin 5. kitabı şaşıracağınız birisi:Vigholf evet biliyorum bende çok şaşırdım.Eibhear'ımızı bekliyordunuz bunu da biliyordum Ama Vigholf'ü de merak etmedim değil.Bu kitapta Vigholf ve Rhona'nın aşkına tanık olacağız inşallah bir an önce çıkar Bu arada umarım bu kitapta Ragnar Keita'yı sahiplenir,işaretler

Serinin 6.kitabı bildiğiniz ve tahmin ettiğiniz üzere maviş ejderimiz Eibhear ve kötü kızımız Isebael (Izzy) arasındaki aşktan bahsedecek,e tabi aksiyonu da bol olacak

Serinin 7. kitabı da yine merak edeceğiniz Celyn konuya dahil olacak.Onu da yakından tanıyacağız.Ama ben pek sıcak yaklaşamıyorum bu ejdere.Biliyorsunuz malum Eibhear'ı kızdırmıştı,nasıl olduğunu söylemeyeceğm.. Daha çıkmadı ama diğer ülkelerde de.Sanırsam çıkmak üzere

Bu seriyi Talan-Tylwin(ikizler) ve Rhianwen'dan tutun Barcelak'a kadar bütün karakterlerini çok seviyorum.Çok da güldürdü beni her zamanki gibi..

Başka ne diyeyim,çok seviyorum,bayılıyorum falan filan.. Bence kesinlikle okuyun derim,Gwalcmahi fab Gwyar hanesini tanıyın derim.. ( o hanenin ismini okuyun sıkıyosa :D)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »