Ejderin Ateşi (Ejderha Serisi 5)

10 puan

"Rhona ona cevap vermeyince Vigholf onun uyuyakaldığını sandı. Ama sonra Rhona doğruldu, kollarını Vigholf'un omuzlarına koydu, yüzünü boynuna gömüp, başını biraz kaldırdı ve 'Sana sırılsıklam aşık oldum ve bunun için seni hayatım boyunca affedebileceğimden emin değilim,' dedi."

#EjderinAteşi bitti! Bitmesin diye çok uğraştım ama her güzel şey gibi onun da sonu geldi. Ben bu seriye bayılıyorum! Gerçekten hala okumayanınız varsa eğer daha fazla beklemesin.

Gelelim kitaba, bu kitapta ilk 4 kitaptaki kadar ikili ilişkilere yoğunlaşılmamış ama İğrenç Vigholf ve Korkusuz Rhona'nın hikayesini okumak çok eğlenceliydi. Tabi kitap genel olarak savaş ağırlıklıydı. Bir sürü savaş vardı. Birçok yerde birçok savaş ve birçok taraf vardı.

Benim bu seride çok sevdiğim bir diğer şeyse önceki kitaplarda okuduğumuz karakterleri tekrar tekrar görebiliyor olmamız. Ve karakterlerin herbirini çok sevdiğim için hiç ayrılmak istemiyorum. Bu kitabın son sahnelerinde eşlerin bir araya geldikleri sahneler de çok güzeldi. 💕 Ayrıca ikizler ve Rhian'ı okurken nedensizce eğlendim. O çocukların geleceğini çok merak ediyorum.

Tabi asıl mesele Eibhear... Bu kitapta yaşadığı olayın onu değiştirdiği kesin ve bu hangi yönde bir değişim olacak çok merak ediyorum. Özellikle Izzy ile aralarında neler geçecek çok daha fazla merak ediyorum ve artık o ikilinin hikayesini okumak istiyorum.

Umarım kısa zamanda sıradaki kitap çıkar da merakım hemen diner. Ve eklemeden geçemeyeceğim serinin devam kitaplarında @ephesusyayinlari bizi bu kadar bekletmez inşallah.

Son olarak bu seriyi okuyun, okutun diyorum ve gidiyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »