Ejderin Ateşi (Ejderha Serisi 5)

9 puan

Bu seriye bayılıyorum. O kadar uzun zaman oldu ki okumayalı ejder ailesini özlemişim. Seriyi en son Ragnar-Keita ikilisinin yakınlaşması ve bir savaşın başlamak üzere olduğu zaman da bırakmıştım. Daha doğrusu çevirmedikleri için en son bu kitapta kalmıştım. Şimdi ise 5yıl sonrası yani o büyük savaşın ortasında acayip hareketli bir ortamda buldum kendimi. Ve Korkusuz Rhona –Vigholf aşkına tanık oldum. Öncelikle belirteyim Kudretli Briec- Feraghus- Yakışıklı Gwenvael gibi değildi. Onlar bende çok ayrı bir yerde olacaklar ama bu serinin kötü diyebileceğim hiçbir yanı yok. Eğlenceli, hareketli, karakterleri samimi –ejderha olsalar da - Annwyl’nin ikizleri 7 yaşına girmiş ve savaşçı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlardı. Talaith’in kızı ise acayip tatlı küçük bir prenses.
Savaşı yenmeleri için oradan oraya koşturup, kavganın yanına bir miktar eğlencede ekleyerek önümüze sunulmuş güzel olaylar dizisiyle çabucak kitabı bitirdim. Rhona –Vigholf diyalogları çok komikti. Seri genelinde zaten şöyle bir durum var sadece o ikiliye odaklanmıyorlar. Diğer karakterler ve olaylar da neredeyse eşit miktarda anlatılıyor. En güzel yönlerinden biride bu bence.
Şimdi ise Eibhear ve Izzy’nin hikâyesini merak etmekle geçecek ömrüm. Umarım Ephasus çabuk çıkartır.  Bu seriyi kaçırmayın derim ben.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »