Ejderin Aşkı (Ejderha Serisi 1)

8 puan

Benim gibi hayatında yeniliklere kapalı olan birisi için farklı bir tarz ve farklı bir nefes oldu Ejderhalar....
Benim fantastiklerim belli,vampirler,uzay savaşçıları,yunan tanrıları... Bana yettiklerini düşünmüşümdür hep,takiiii Ejderhalar ile tanışana kadar ♥

Kitap iki hikayeden oluşuyor..
İlk hikaye Fearghus ve Annwyl'in hikayesi..EJDERİN AŞKI..
İkinci hikaye Fearghusun annesi,Rhiannon ve babası Bercelak'ın hikayesi ATEŞLER VE ZİNCİRLER...

Fearghus...Karanlık Vadilerin derinliklerinde mağarasında kendi sessiz ve yanlızlığı ile yaşamayı seven Kara Ejderha...Ailesinin krallığından bir kaç yüzyıl önce ayrılarak kendine yeni bir hayat kurar..
Güçlü ve kuvvetli,kötü adamları yok etmesi için bir nefeslik ateşine ihtiyacı yok,devasa görüntüsü,insanın kendisini bir yerlerden atması için yeterli bir sebep...

Annwyl..Kara Ovaların Kanlı savaşçısı..Abisi krallığının başında,ve tek derdi krallığı yönetmekten ziyade Annwyl'nin kellesini almak..Hırs dan da öte nefret duygusu beslemekte Lorcan.
Ve yine kanlı bir savaşın ortasında kalan Annwyl,aldığı darbe sonucu ölmek üzere olduğunu düşünür.Gözlerini kapamadan önce hatırladığı son şey,siyah,devasa ejderhanın nefesinden,abisinin adamlarının da nasibini aldığıydı..Sonrası uçsuz bucaksız karanlık..ve rüyasında gördüğü Yakışıklı şövalyenin "artık emniyettesin,iyileşeceksin" sözleri..Peki bu şövalye kim di ve neredeydi ? :) Acaba Annwyl,ejderhalarında insan bedenine dönüşebileceğinden ne zaman haberi olacaktı. :)

Konusu kısaca bu şekilde,elbette süprizler ve maceralar gibi,aşkın,ihtirasın,nefretin devamı satırların arasında gizli..Gerisinide bir zahmet okuyup siz keşfedin ;)

Rhiannon...Beyaz ejderha...kendisinden nefret eden kraliçenin kızı olmak,kibirli ve nefret dolu olmasına sebep tek neden..Öldüğünü görmek,annesini mutlu edecek olması yetmezmiş gibi bütün sihirli ejder güçleri annesi tarafından alınarak Bercelak'ın mağarasında bulur kendini..zorlu bir mücadele başlar aralarında ve galip gelmek umduğundan da zordur...

Bercelak...Yüzyıllar önce kraliçeye hizmet etmek için krallığa bağlı savaşçı olur..ve kalbini daha o günlerde şımarık ve kibirli Prensese kaptırır..iyi bir unvan ile prensesin gözüne gireceğini düşünür ama bunu için onunda zorlu bir mücadeleden geçmesi gerekmektedir.

Ve galip gelenin kim olduğunu sizler okuyunca bileceksiniz :)

her iki hikayenin de konusunu çok beğendim,her karakter ayrı bir merak uyandırıcı..belkide en güzel şey,tek bir kitapta iki hikaye olması ve acaba "o nasıl bir aşk ile yandı"diye bekleme derdi yok :) ümit ediyorum ki,serinin diğer kitaplarında da iki hikayeyi aynı anda okuyabiliriz...

Fantastik severlere tavsiye ediyorum,en çok da farklı bir tarz olduğu için..ama belirteyim ki +18'i fazlasıyla barındırıyor içinde..yetişkinler serisi dediklerinden olan bir seri :)))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »