Ejderin Arzusu (Ejderha Serisi 2)

10 puan

"Bundan daha iyisini hak ediyorsun.Beni hak ediyorsun.Bu yüzden benimle gel."
~

Aman Allah'ım! Bir insana -pardon ejderhaya- kibir bu kadar mı yakışır yahu! Kudretli Briec şu dünyada kibrin kendisine bu denli yakışabileceği tek canlı herhalde. Evet ilk kitap çok güzeldi ama bu kitap daha da güzeldi! Kitabı okurken bir ara gözümden kalpler çıkacak sandım. Her sayfası, her karakteri ayrı eğlenceliydi.

Talaith suikastçi olarak yetiştirilmiş bir cadıdır ve bir gün idam edileceği sırada Kudretli Briec tarafından kurtarılır. Ejder yasalarına göre artık o Briec'e aittir. Kibirli bir ejderha ve sırlarla dolu geveze bir cadı bir araya geldiğinde tabi ki de hiçbir şeyin sıradan olmasını bekleyemezsiniz. Olmadı da zaten.

Bu kitapta ejderhalara ek olarak Tanrılar da vardı. Tabi birçok sürprizden sadece biriydi Tanrılar. Hem konu hem de karakter bakımından Ejderin Arzusu ilk kitaba göre daha zengindi. Kesinlikle şu anki favorim bu kitap tabi üçüncü kitap Gwenvael'e ait ve bu kitabın sonunda onun da hikayesine azıcık değinilmiş diyorum ki Gwenvael bütün dengeleri yerle bir edebilir.

Bilindiği üzere ilk kitapta çok fazla argo kelime vardı ama bu kitapta o kadar çok değildi. Tabi ki de vardı sonuçta ejderhalardan bahsediyoruz. Ama o kadar çok değildi.
Daha ne söyleyeyim bilemedim ki. Çok eğlenceliydi, heyecan doluydu hele o sürprizler efsaneydi. Diğer kitapları bir an önce okumak istiyorum. İnşallah serinin altıncı kitabı da hemen çıkar.

Son olarak "Bu ejderhalar bir harika dostum!" diyorum ve gidiyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »