Efsane (Efsane #1)

9 puan

Deha June ise, EFSANE kim?

Kitabi ilk ciktiginda almis fakat isin acikcasi alana kadar okumak icin cildiran ben kitabi alinca okumak istememistim. Gecen gun ne okusam diye bakinirken sans vermek gerek.dedim ve okumaya basladim. Şimdi ise kendime okadar fazla kiziyorum ki ://
Sen bir distopya sever olarak nasil bugune dek okumazsin bunu diye ! Harikaydi bayildim resmen carcabuk bitti kitap bide :(

" Seni avlayacagim. Los Angeles'in sokaklarini senin icin karis karis gezecegim. Mecbur kalirsam Cumhuriyet'in her sokagini arayacagim. Seni oyuna getirecegim ve seni kandiracagim. Yalan soyleyecegim. Hile yapacagim ve seni bulmak icin calisacagim. Girdigin delikten seni disari cikartacak ve kacacak bir yerin kalmayana dek seni kovalayacagim.
SANA SOZ VERIYORUM; HAYATIN BENIM ELLERIMDE. "

Insanlarin yine statulerine gore ayri yasadiklarini dusunun fakat bu sefer bu insanlarin birde VEBA hastaligiyla ugrastigini dusunun. Cumhuriyet Klonilere karsi savasmakta. Birde Vatanseverler var.
Cocuklar 10 yaslarina girdiklerinde sinava girmekte ve zekalarina gire siniflandirilmakta en dusuk puani alan cocuklar ise egitim kamplarina goturulmekte. Digerleri uygun okullara gonderilmektrdir. Day ise cok.kucuk yasta suca karismis ve Cumhuriyet tarafindan aranilan 1.numarali.sucludur. June ise Cumhuriyette.en.yuksel 1500 puani tam almis bir dehadir. Bir suclu ve bir dehanin hikayesi hic bukadar cazip olmamisti.

"Sana sokakta kullandigin ismi hic.sormamistim. Neden Day?"
"Her gun yeni bir yirmi dort saat demek. Her yeni gun her seyin tekrar mumkun olmasi demek. Anin icinde yasiyorsun, anin icinde oluyorsun, gecmisi ya da gelecegi dusunmeden." Vagonun acik kapisindan karanlik su seritlerinin orttugu yere dogru bakti. " Isikta yurumeye calisiyorsun."

Ah ... Aclik Oyunlari ve Uyumsuzdan sonra harika bir Distopya daha !

Düşman müttefik olduğu zaman aşk, bir EFSANEYE dönüşecek.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »