Doyumsuz Zevkler (Maiden Lane, #2)

10 puan

Önce ki kitaptan tanıdığımız kimsesiz çocuklar yurdunun koruyucularından Leydi Hero'nun anne ve babası on beş yıl önce bir tiyatronun önünde haydutlar tarafından öldürülmüştür. Şimdi ise evlenmek üzeredir. Abisi Wakefield Dükü'nün kendisi için uygun gördüğü Mandeville Markisi ile nişanlarını duyuracaklardır. Bir dük kızı olduğu için bir dük kızının bilmesi gereken her konuya dair görgü kurallarını erken yaşta öğrenmiştir. Kendi karısı olmayan evli bir kadınla ilişki yaşamakta olan bir beyefendiye nasıl hitap etmesi gerektiği dışında nerdeyse her şeyi öğrenmiştir. Tam nişanlarını duyurdukları gece Mandeville Malikanesinde kayan çoraplarını düzeltmek için gittiği odada bir çift görür. Kadının evli olduğunu hemen anlar ve kocası gelmek üzeredir. Uyarmak için küpesini adamın sırtına atar ama adam meşgul olduğunu izin vermesini ister. Yollarının bir daha asla kesişmesini istemeyen Leydi Mükemmel ile Lord Utanmaz kısa bir atışma yaşar. Hero o güne kadar kimsenin onunla konuşmaya cüret edemeyeceği şekilde kendisiyle konuşan nişanlısının kötü şöhretli kardeşi ile tanışmış olur.

Griffin hovarda, zevkleriyle ünlü biridir. Herkes tarafından kötü bir olay ile suçlanır. Babası öldükten sonra ikinci çocuk olmasına rağmen okulunu bırakarak aileyi borçtan kurtarmak için bir takım işlere girişmiştir. Kötü şöhreti ise umurunda değildir. Abisinin nişanlısı ile tanıştıktan sonra işler iyice karışır. İkili sürekli atışsalar da arada itiraf edemedikleri olmaması gereken bir çekim vardır bir de ikili birbirlerinin sırlarını keşfeder ve bu sırlar ikiliyi daha çok yakınlaştırır. Uzak durmaya çalışırlar fakat ne kadar uzak kalabilirler ki?

Yazarın bu serisi için merak içerisindeyim ve her kitabı hemen okumak istiyorum. Serinin ilk kitabını daha çok beğenmiştim bu kitap daha durağan geldi bana.
Bir taraf utanmaz bir taraf ise mükemmel hatta birbirlerine Lord Utanmaz ve Leydi Mükemmel diyorlar. Aslında konu bilindik bir konu ama yazar onu anlatımı ile daha güzel bir hale getirmiş. Başlarda sıkılsam da daha sonra açıldı kitap özellikle sonlara doğru. Yine kitapta yan karakterlere sık sık yer veriliyordu buna bayılıyorum ve bence Silence ve yakışıklı korsanı bu ikiliden rol çaldı onları daha çok merak ettim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »