Doyumsuz Zevkler (Maiden Lane, #2)

9 puan

Elizabeth Hoyt her kitabında çağ atlamayı başarıyor. Bu seri kesinlikle önceki kitaplarından daha iyi gidiyor. Diğerleri de çok güzeldi ama bu seri başlı başına şaheseri olmuş Hoyt'un. Karakterler konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Yazar ana karakterler haricinde dozunda olarak diğer karakterlere de yoğunlaşmış. Bu kitapta Temperence yoktu ama sonuçta bir sonraki kitap kız kardeşinin illaki vardır. Keşke daha fazla değer gösterse yayınevi bu yazara. Neredeyse bu aralar yorum yaptığım her kitaba serinin devamı çıksa da alsaydım dedim. Yayınevleri ilgisiz mi yoksa başka bir şey midir acaba diye umut ediyorum. Yurt dışındaki hayranlar gibi Wakefield dükünü, kız kardeşini ve Asa Makepeace'i okumak isterim ama daha çook bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Kitabın ana iki karakteri kesinlikle birbirlerini tamamlıyorlardı. Hero ne kadar ciddiyse Griffin o kadar hovarda ve umursamaz. Ya da bir umursamazlık maskesi takıyor diyelim. Griffin'in kız kardeşi ilk kitaptan hatırladığımız Godric St. John ile birlikte olacaklar yanılmıyorsam onu da çok merak ediyorum.
Thomas kelimenin tam anlamıyla sinirleri zıplatacak bir karakter.Keçi kadar inatçı. Sinirlerimi bozdu. Bence Lavinia ile hemen evlenmek yerine biraz daha acı çekebilirdi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »