Devrimin Kızı (The Book of Ivy #2)

9 puan

Güzel bir serinin daha sonuna geldik. Yazar üçleme yapmayarak iyi yapmış bence. Kitabın temposu genel olarak beklediğim gibiydi. Biraz spoiler olabilir ama karakterin ölmeyeceğini hepimiz biliyorduk zaten. Asıl soru nasıl kurtulacağıydı. Biz de bunun cevabını Ash ve Caleb'dan aldık. Ivy'nin babasının ve diğerlerinin de dediği gibi çitin dışında hayat mümkün değil, gidersen kısa sürede ölürsün tezi karalandı. Gerçi teknik olarak, onlar Ivy'i bulmasaydı kendisi zaten ölmüş olacaktı.
Tempo ilk başlarda ağırdı, çevirisi de gayet güzel olduğu için hayatta kalma savaşının içinde buldum kendimi. Kitabın ortalarını geçtikten sonra aksiyonun dozu iyice artıyor. Bu aksiyon tabi ki Westfall'da. Kahramanlarımız oraya doğru, yanlarına öncelerden sürpriz bir şekilde gelen, benimde en sevdiğim karakter olan Bishop ile beraber yola koyuluyorlar. Tabi onun gelmesine şaşırdık mı? Ben şaşırmadım. Gerçekten aşkını yaşayan kitap karakterlerden bu kitabın hödüğü ve sizin saçlarınızı sinirle yolmanıza sebep olacak kişi Ivy.
Eğer distopya türüne giriş yapmak istiyorsanız. Bu seri kurucunun kızı ile başlıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum her ikisini de. Ayrıca cildi, kapak tasarımı da tadından yenmez.
Bu arada bu yorumun aynısını, bookstagram hesabımda kendi çektiğim görsel ile bulabilirsiniz. Oraya da beklerim ; dilarabook

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »