Çirkin Güzel

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/09/aslhan-akagoz-guzel-cirkin.html

Çok konuşulan, adından bahsettiren, konusu ile deli gibi merak ettiren kitap, Çirkin Güzel yorumu ile karşınızdayım!

Tadının damağımda kaldığı, hiç beklemediğim bir şekilde son bulan, ilk kez baş karaktere değil de yan karakterine aşık olduğum bir Türk yazarımızın daha kitabını bitirdim.

Çoğunuz Aslıhan Akagöz'ü internetteki hikayelerinden tanıyorsunuz. Hatta bir çoğunuz kitabı çıktığı için oldukça sevindiniz. Ben yazarı ilk defa bu kitap ile tanıdım. Hem yazarı hem de yazarın kalemini...ve itiraf ediyorum beklentilerimin çok daha üstündeydi! Kalemini, akıcı üslubunu, bunun bir kitap olduğunun farkındalığıyla kurduğu cümlelerini, kurgu yeteneğini oldukça beğendim ve takdir ettim. Kitabı bitirdiğimde bir kez daha "ne yetenekler var be Türk yazarlarda" dedim.

Kısaca konusunu anlatıp daha sonra sizlere kitap hakkındaki yorumumu yapacağım.

Yakışıklı bir adam olan Çağrı, çalıştığı şirketin patronunun kızı Melike ile evlenir. Melike'de kocasının aksine şişman, yemeği seven, Çağrı gibi bir bombanın yanına yakışmayacak bir kadın. (aslında yakışır niye yakışmasın, ama bir kere oturtulmuş bir tabu var ya yakışıklının yanına manken gibi bir kız yakışır diye.. o bakımdan öyle dedim) Ama... Melike'nin pırlanta gibi bir kalbi ve ruhu var. Bu kalp deli gibi kocasını seviyor! Ama... bir gün Çağrı'yı kendisini aldatırken yakalıyor ve sonrasında Melike için hayat değişiyor! Sadece hayat değil aynı zamanda aynadaki aksi de değişiyor! Çağrı ile olan evliliği tam bir sallantıya giriyor...

Kitabın konusu da tam olarak buradan itibaren başlıyor!


Kitabı çok beğendim, her şeyiyle harikaydı!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »