Cezayir Menekşesi

10 puan

Sanırım Burcu Büyükyıldız’ın ev sevdiğim romanı oldu Cezayir Menekşesi. Sayfalar arasındaki tutkuyu, aşkı, üzüntüyü, öfkeyi karakterlerle eş zamanlı olarak yaşadım. Merak ettiğimin, beklentimin çok daha ötesinde bir kitap okudum.
Selin, en yakın arkadaşının davet ettiği bir yılbaşı partisinde, ev sahibi Kuzey Doğan’ı gördüğü ilk anda, ona beğenmenin de ötesinde hisler beslemeye başlar. Bu, uzun bir zaman o ve Kuzey’in bir araya nasıl geleceklerini planlamasına kadar devam eder ta ki arkadaşı Emine sayesinde onunla bir iş görüşmesi yapana kadar.
Kuzey, kendini aşktan arındırmış, kadınlarda sadece tutku arayan bir adam. Aynı kuzenleri gibi. Ünlü ve başarılı bir avukat olmasının yanı sıra, okurken bolca iç çekmeme ya da sinirlenmeme neden olacak kadar sinirli, öfkeli, kesinlikle dediğim dedik. Öfkeli olmasının yanı sıra beğendiğim bazı şeylerden biri kitabın ilerleyen sayfalarında, öfkeyle hareket etmemesi oldu. Selin ise aşk istiyor, özellikle Kuzey’in aşkını. Ve bunu elde etmek için de elinden geleni yapacak kadar kararlı.

Devamı için :
http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/04/cezayir-meneksesi-burcu-buyukyldz-kitap.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »