Cennet Ateşi Şehri (Ölümcül Oyuncaklar #6)

10 puan

" Eğer cennete ulaşamıyorsam cehennemi çağırırım. "

Serilerin sonu gelmesinden nefretttttt ediyorum ! Kitabi bittirmeme ragmen bile hic bise yazmak istemedim ben bu serinin devami gelsin istiyorummmm :( Cassandraaaa cok erkendi bitmesi icin 😭 ...

Siyah, gece boyu avlanmanin rengi
Beyaz, olumun ve yasin
Altin rengi, gelinlikler icindeki bir gelinde guzel ve kirmizi buyuyu tersine cevirmeye ozel ...
...
Ah Jack Clary ozledim ki ben.sizi :( Arkadaslar icinizde okumayan varsa bu seriyi yada terettudu olan varsa jic terettude mahal vermeyin harika bir seri sizi beklemekte !

Ben.once filmini izlemis ve filmi beyenmemistim. Ve kitabina sans vermek istemistim ki iyikide oyle yapmisim .

Son kitapta herkesin gozunden anlatilmis sahneler ve bu ciddi anlamda cok faLa hosuma gitti ve kitabi okurken bitmesin diye defalarca yalvaran bendim.

"Gloious'un atesi iblisin kanini yakip yok etti. Hayatim boyunca bu kan damarlarimi kavurdu, kalbime bicak darbeleri indirdi ve tum yukunu bir kursun gibi ustume bindirdi. Hayatim boyunca bunun hic farkina varmadim. Fakat hic anlamadim. Kendimi hic bu kadar ... hafiflemia hissetmemistim," dedi yumusak bir sekilde. Sonra gulumsedi, gozlerini kapatti ve son nefesini verdi."
( Syf 672 - Jonathan )

iblis'ler Melek'ler Seytan'lar Peri'ler Vampir'ler Kurtadam'lar vs vs akliniza gelebilecek tum panarolmal yaratiklar var bu seride. Ortaligi duzenlemek ve barisi saglamakta #GolgeAvcilari'na dusmekte. Kendinizi kaybediceginiz ve bu seriyi okurken onlarin bir parcasi olucaksiniz... "Hepimiz hatirladigimiz parcalardan olusuyoruz. Icimizde bizi sevenlerin umutlarini, korkularini tasiyoruz. Sevgi ve hafiza oldugu surece gercek anlamda kayip yoktur. "

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »