Cam Ev (Morganville Vampirleri #1)

10 puan

Claire Danvers süper zekadır. Çok iyi üniversitelere gidebilecekken ailesi sayesinde Teksas Üniversitesine gider. Morganville vampir şehridir. Orada yaşayanlar vampirler ile yaşamayı öğrenmek zorundadır. Şehirde ki herkes ayda iki ünite hastaneye kan vergisi öder.Üniversitedekiler vermez çünkü vampirlerin okul ile anlaşması vardır. Gece sokağa çıkma yasağı vardır. Etrafta dolanmak yemeksin anlamına gelir. Morganville'nin on km dışına çıkınca baş ağrısı tutar ve her şey unutulur. Şehre dönünce ise her şey geri gelir. Hatırlamaya başlayanlar ise öldürülür. Bir evde oturanlar insansa vampirler davet edilmeden giremez, vampir ise insanlar davet edilmeden giremez. Amelie ise ilk vampir, kurucudur.
Bu kuralların olduğu şehirde Claire arkadaşlarının çektirdiklerinden dolayı yurtta barınamayacağını anlar ve ev arayışına girişir. Üç kişinin kaldığı cam evi bulur.

Hayalet Michael Glass ,Shane Collins, gotik Eve Rosser ise yeni ev arkadaşlarıdır. Kısa sürede arkadaşları ile samimi olsa da tabi ki olaysız olmaz.
Vampirler bir kitap arar. Uzun süredir aradıkları bu kitapta yeni vampirlerin nasıl yaratılacağı bilgisi vardır. Amelia'ı yerinden etmek isteyen kitap sayesinde takipçi çoğaltmayı planlayan Oliver ile mücadeleye girişirler.
Üniversiteye gelen Claire ise kendini bambaşka bir dünyada bulur.
Dörtlüye bayıldım. Akıcı, diğer kitaplardan farklı ilgi çekici bir kitap. Sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »