Bu Adamla Beraber (This Man, #2)

7 puan

İlk kitapta ikili ayrılmıştı kaldığı yerden devam eder. Ava Jesse'yi evinde sarhoş, kızgın halde bıraktığından beri ondan haber almamıştır. Onu görmeyeli beş gün olmuştur. Jesse ne aramış, ne mesaj atmış ne de çiçek göndermiştir. Izdırap, ağlama, boşluk hissiyle geçmiştir günleri. Jesse olmadan kendini bomboş ve eksik hisseder. Cehennemdedir adeta. Bu kadar kısa zamandır tanıdığı bir adamın kendisini böyle hissettirmesine inanamaz. Onu tanıdığı birkaç haftada onun gergin, öfkeli, kontrolcü ama aynı zamanda uysal, sevecen ve koruyucu olduğunu da görmüştür. O Jesse'yi çok özler. Jesse'nin tekrar içmeye başlaması onun hatasıdır. Jesse eğer giderse ona zarar vereceğini söylemişti ama bu yaşadıklarının olacağını düşünememiştir. Jesse'nin arkadaşları ona ulaşamadığı için merak içindedir ve yardımını isterler. Jesse'yi evinde komalık olana kadar içmiş halde bulurlar. Jesse unutmak, içinde ki boşluğu doldurmak için içiyordur ve başlayınca duramıyordur. Bu hale gelmesine sebep olduğu için Ava yanında kalıp ilgilenir. Jesse bir şans daha ister. Ava terk ettiğinde kötü halde olduğundan hissizleşmek için içmiştir bir daha içmeyecektir. Ava hislerine karşı koyamaz ve sevgi sözcükleri gelir.

Jesse Ava'ı uzun süre beklemiştir. Onu ilk gördüğünde kendisini hayata geri döndüren kişi olduğunu anlamıştır. Kalbi tekrar atmaya başlamıştır. Onun cennetidir. Onu hak etmediğini mucize eseri kendisinin olduğunu düşünür. Hiçbir güç Ava'yı ondan alamazdı. Ona sahip olduğu sürece yaşamak için bir nedeni vardır. Bu yüzden bir daha içmeyecek, onu korumak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Güne Ava ile başlayıp bitirmek ister. Jesse'nin kıskançlıkları, kontrol delisi halleri bitmez. Ava'nın işini bırakmasını bile ister. Sevecen, hassas, korumacı Jesse onunla birlikteyken ileri derece öfkeli çok zorlayıcı, özeline burnunu sokan biri olur. Ava onu bu hale getirenin kendisi olduğunu düşünür ve kötü hisseder. Jesse'nin sorunlarını tam çözdüm derken bildiklerinden daha kötü bir sorun çıkar. Fakat Jesse'ye çok ihtiyaç duyar o olmadan yaşayamaz hale gelmiştir. Jesse dünyasıdır ve tüm zorlayıcı taraflarıyla onu sever. Evlenme teklifi gelir ve her seyi yoluna koydukları bir finalle biter.

Jesse'nin gerçek yaşı ortaya çıkar otuz yedi çokta fazla bir yaş değilmiş. Korkmasına gerek yok çünkü ne olursa olsun ne ortaya çıkarsa çıksın Ava hep affediyor. Jesse her şeyi yapıyor Ava haklıyken bile içmesin, bir şey olmasın diye hep Jesse'nin peşinden koşuyor bıktırdı. Jesse'nin geçmişi ortaya çıkmaya başladı ama bu kitapta gereksiz uzatılmıştı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »