Bu Adamla Beraber (This Man, #2)

7 puan

İlk kitap kaldığı yerden devam ediyor.Malum Ava, Jess'ın gerçek mesleğini öğrenmiş ve bizleri merak içinde bırakmıştı.Aslında yazılacak çok şey var ama kısaca değinmek istiyorum.Özellikle ilk kitapta Jess'ın alkolik yanları belirgindi ve bunu sürekli inkar etmeye devam etti.Yazarın bunu ısrarla her sayfada belirtmesi SIKTI.Yeter artık değip çığlık atmak istedim.Bir de Ava 'daki mide kimsede yoktur.Adamın geçmişine ve yaptığı işe rağmen kabullendi!!!! Bence ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir seri. Bakalım son kitapta neler olacak zira yakın bir zamanda çıkıyormuş.Seriye beklentisiz başlamanızı tavsiye ederim :)

8 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 5 arası yorum gösteriliyor, toplam 5 yorum.
4 kişiden 4 kişi beğenmiş.

Bence o Jesse hayatta adam olmaz. Sürekli sözde bağımlılığına sığınarak geçmişte yapmış olduğu hataları yapmaya devam eder. Son kitabın sadece özetini okumuş biri olarak söyleyebilirim ki 2. kitaptan daha şok edici olaylar çıkıyor karşımıza. Normalde erotik kitapları pdf şekilde okuyan ben, sırf olanları daha iyi anlamak için 3. kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ve kitapçıya gidip almayı düşünüyorum.

8 yıl     
4 kişiden 4 kişi beğenmiş.

Bence de akıllanmayacak :( Şimdi sen yazınca daha da meraklandım.Haziranda çıkacakmış :) İnşallah şok edici şeyler kitaptan tiksinmeme sebep olmaz :(

8 yıl     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Ben bunu da şimdi görüyorum desem? Artık Vikitap yorumları da mı geç göstermeye başladı acaba?
3. kitap daha da şok edecek seni. Ben özeti okuduğum için çok pişmanım. Daha iyi anlamak için Türkçe çeviriyi bekliyorum :D

7 yıl, 11 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

vikitap kafayı yedi :( defalarca yazdım ama hala düzelmedi.Ben mesaj atmaya bıktım artık.pess valla ... 3.kitabın özetini okumadım maggie :) bende çok merak ediyorum.1 ay sonra çıkıyormuş :)))

7 yıl, 11 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

İyice çıldırdı 😑 Bazen siteye girmek saatleri bile bulabiliyor.

7 yıl, 11 ay     
« geri ileri »