Bob'un Dünyası - 2

10 puan

Yabancı Yayınları’ndan çıkmış olan James Bowen’in –Bob’un Dünyası adlı kitabını, okuyup bitirmiş bulunmaktayım .

Bob’un Dünyası adlı kitap , Sokak Kedisi Bob’un devamı niteliğinde , ilk kitapla az da olsa bağlantı var , yazar geçmişte şunu yapmıştım dediğin de aaa ne yapmıştı acaba dememek için , ilk kitap okunmalı . Ama bağımsız da okunabilir .

Çevirisi son derece akıcı idi . Yazım hatası yok denecek kadar azdı . Yazı puntosu her zaman belirttiğim gibi benim için çok önemlidir, yazı puntosu da gayet iyi di.Sayfa kalitesi de.Ayrıca kapakta çok tatlıydı . Yani kitap,titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu belli ediyordu .

Bu kitapta ; yazarımız James Bowen hem kendi dünyasında ki olayları hemde kedisi Bob ile birlikte yaşamış olduğu iyi – kötü , duygusal – neşeli anıları kaleme almış .Kitapta aynı zaman da , aile , arkadaşlık ve dostluk ilişkilerini , sevgiyi, inancı , umudu ve sadakat konuları işlenmiş .
Bir insanın en dibe vurduğu an da, yaşamına girecek küçük sevecen bir varlıkla(buradaki varlık Bob tabiî ki :) ) hayatının nasıl değişebileceğini okurken kimi yerde duygulandım kimi yerde gülümsedim .

Bu kitabı okuyan herkes ,kendine özgü dersler çıkarabilir. Ve hiç kedi sevmeyen biri bile kucağına bir kediyi alıp sevmeyek isteyebilir.Özellikle Bob gibi bir kediyse …

Kısacası ,ben bu kadar içten bir anlatımı olan bu kitabı çok sevdim Ve okumak isteyen herkese tavsiye ederim .

Bu kitabı bizlerle buluşturduğu için Yabancı Yayınları’na da çok teşekkür ediyorum .Saygılarımla…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »