Bir Prense Aşık Oldum (Royal Brotherhood, #2)

8 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2013/02/kraliyet-kardesleri-serisi-bir-prense.html

Ayrıntılar ve alıntılar blogumdadır.

Leydi Regina, şimdiye kadar tam on bir evlenme teklifini reddetmiştir. Çünkü kimseyle evlenmemesinin ardında bir sır yatmaktadır. Bu sırrı öğrendiğimde biraz şaşırdım, ben başka bir nedenden dolayı evlenmediğini düşünürken, karşıma daha basit bir neden ortaya çıktı! Bu sebepte bana biraz saçma geldi ama ne yapalım yazarımız böyle uygun görmüş.


Marcus, insanlara küsmüş ve kendisini dokuz senedir kırsal kesimdeki bir malikaneye kapatmıştır. Kaba davranışları, zindanı olması ve yüzündeki korkunç yara izi nedeniyle sosyete kendisine “Ejder Vikont” ismini takmıştır.

Leydi Regina’nın erkek kardeşi, Vikont’un kız kardeşinden hoşlanmaktadır. Marcus bu beraberliğin arkasında bambaşka bir sebep olduğunu düşünerek ikilinin birlikteliklerine karşı çıkmaktadır. Leydi Regina ise onay vermektedir! İkilimizin arasındaki bu sürtüşmeleri okumak çok zevkliydi. En sonunda Marcus, genç kızın ısrarlarına karşı çıkamaz ve kendisine eşlik etmesi şartıyla sosyeteye katılıp Simon ve Louisa’yı izlemeye karar verir.

Acımasız sosyete dokuz senedir kendisini malikanesine kapamış Vikont’a nasıl davranacaktır? Güzeller güzeli Leydi Regina sosyeteye karşı Vikont’u koruyabilecek midir? En önemlisi de ikilimiz birbirine aşık olacak mıdır? Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız kitabı mutlaka okumalısınız.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »