Bir Öpücükle Başladı Her Şey

8 puan

Ben seriye Phin'in hikayesiyle(2.kitap) başladımdı..Bram'ı acayip merak ediyorum..okumak nasip olur inşallah zira eğlenceli ve ilginç bir karakterdi :)Neyse..
Sullivan; bir hırsızlık teşebbüsünde bulunurken,soyduğu evin biricik kızı İsabel(Tibby) tarafından yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalınca kızımızı öper (susturmak amacıyla) ve macera başlar...
İsabel soygunun ertesi günü abisiyle at satın alacakları yere gider ve bir süprizle karşılaşır.Yakışıklı hırsızı saygın bir at yetiştiricisidir..
Maceraperest Tibby, Sullivan'nın neden hırsızlık yaptığını çözmek ve buna bir dur demek ister.Bu amaçla biraz tehdit yollu Sullivan'ı, kendisine ata binmeyi öğretmesi için tutar, böylece hem gözünün önünde olacaktır hemde her adımını izleyecektir.Bide ata binmekten korkmasa süper olurdu :)) yaşasın kötülük!!!
Peki Sullivan bunun altında kalır mı? Tehditlere papuç bırakmak gibi bir niyeti olmasada kızımıza duyduğu ve imkansız olduğunu düşündüğü ilgisi yapılan teklifi kabul etmesinde etken olmuştur.Ama ne olursa olsun, kendisini kabul etmeyen soylu babasından intikam alacak ve onu bir nevi rezil edecektir..Tabi hesaplamaları bu yöndeydi..Evdeki hesap çarşıya uymayınca işler iyice karışıyor ama neyseki mutlu sona ulaşıyorlar :))
Fena değildi..okunabilitesi yüksek bir kitap..öneririm :))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »