Bir Günah Gibi

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/10/burcu-buyukyldz-bir-gunah-gibi-askn.html

~~~*~~~
"Yaşadıkların eskisi gibi tat vermiyorsa aradığın eksikliğini çektiğin
aşktır belki de..."
~~~*~~~

Aşkın Renkleri Serisi'nin 2. kitabı Bir Günah Gibi de okunan kitaplar arasına girdi. Bu kitabı ilk kitap Çilek Mevsimi'nden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Ahh, evet Yağız ve Mira'nın hikayesi biraz acıklı ama güzeldi ancak... Sarp ve Ela... bambaşkaydı!

Bir yazarın 2. kitabını okuyorsam bu yazarın kalemini sevdiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Özellikle de ilk kitabından daha güzel bir kurguysa... Gözüm kapalı Burcu Büyükyıldız'ın diğer kitaplarını da alabilirim.

Kitabın konusuna kısaca değinmek gerekirse, Sarp Aras 30 yaşında bir iş adamı ve artık hızlı hayatının kendisine zevk vermediğini içinde bir yerlerde bir şeylerin eksikliğini hissetmeye başladığı sırada Ela'yı görür. Ona karşı hissettiği çekime başta karşı gelmeye çalışsa da zamanla bu çekime yenildiğini fark eder. Ela ise bir kreşte öğretmenlik yapan ailesi tarafından hor görülen bir kız... Ela'nın hiç istemediği bir şeylere zorlanması ve Sarp'ın bunu öğrenmesi sonucunda olaylar patlak verir. Sarp kuzenlerinin yardımıyla Ela'yı kaçırır ve hem genç kızı başındaki beladan kurtarmaya çalışır hemde genç kızın kalbini kazanmaya... çünkü Ela çoktan Sarp'ın kalbini çalmıştır.

Adrenalin, aşk, tutku ve aile ilişkisiyle harmanlanmış kalınlığına rağmen kısaymış gibi gelen akıcı, sürükleyici ve elinizden bırakamayacağınız bir kitap olmuş!

Tebrikler Burcu Büyükyıldız! Bana bir kez de siz Türk Yazarlar'ın şaheserler yaratabileceğini gösterdiniz! Çilek Mevsimi'nde değil ama bu kitabınızda... hem kurgu hem de anlatım olarak ayakta alkışladım sizi resmen! Kaleminiz her kitabınızla sanki daha da profesyenelleşiyor bence.

Türk yazarların iyi bir şeyler başardığını, en az yabancı yazarlar kadar iyi olduklarını kabullenmek için Burcu Büyükyıldız kitaplarını deneyebilirsiniz. Kendisi favori yazarlarımdan biri olma yolunda ilerliyordu bu kitapla oldu!

Zaman zaman Ela'nın tavırlarına sinir olsam da Sarp'ın aşkının büyüklüğü hayran bıraktırdı. Baran, Hazar ve Kuzey üçlüsünün hatta Sarp'ı da dahil edersek bu dört kuzenin birbirleriyle ilişkisi süperdi. Bana kendi kuzenlerimle olan ilişkimi hatırlattı :) kardeş gibilerdi cidden. Demir ve Burcu'yu okumak çok güzeldi hele ki henüz onların hikayesi wattpad'de devam ediyorken :)

Ben bu seriyi sizlere tavsiye ediyorum bence bir deneyin :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »