Bir Gecelik Günah

8 puan

Roselyn Timothy Longworth'ın kardeşidir. Abisi bankasında parası olanların parasını çalmış ve batmıştır. Abisi kaçınca da tüm zor günlerinde kuzeninin kocası Hayden Rothwell ve ailesi yanlarında olmuştur. Hayden abisinin tüm borçlarını ödemiştir.
Rose Hayden ve kuzeni Alexia'dan daha fazla yardım almak istemediğinden
kendi başının çaresine bakmaya çalışır. Bu yüzden kendisini sevdiğine inandığı vikont Norbury ile ilişkisi olur. Ama Nurbury'nin evinde katıldığı partide onun abisinin kurbanlarından biri olduğu için kendisini kullandığını anlar. Sadece fahişelerin ve lordların olduğu partide gitmek istese de gidemez. Üstelik Norbury onun şüpheli olup kaçan bir adamın kardeşi olduğunu,serveti ve aile bağlantılarının yok olduğunu, yatağına düştüğünü ama artık ondan sıkıldığını ve açık arttırmaya çıkardığını söyler. Böylece Rose açık arttırmada en yüksek fiyatı veren Kyle Bradwell'e satılmış olur.

Kyle kömür madeni işçisi bir ailenin oğludur. Norbury'nin kont olan babası onun mimarlık ve mühendislik eğitimi almasını sağlayınca Kyle yoksul bir hayatta mahkum olmaktan kurtulmuştur.
Parti de Rose'i görür görmez onun diğerlerinden farklı olduğunu anlar. Üstelik onu iki sene önce bir tiyatroda görmüş ve çok etkilenmiştir. Düştüğü durumu görünce de onu kurtaran kahraman olur. Rose'i alıp kuzeni Alexia'nın evine götürür. Ama skandalın çıkmasına engel olamazlar. Rose artık toplum tarafından dışlanan biri haline gelir.
Bu duruma el atan Easterbrook Markisi Kyle ile anlaşmak ister. Kyle Rose ile evlenirse skandalı önleyebilecekler. Kyle iş bağlantıları sağlayacak, soylu aileden güzel bir eşi, bir miktarda parası olacaktır. Kyle önce bu durumdan emin olamasa da zaten beğendiği Rose'i birazda kıskanmaya başlayınca evlenmeye ikna eder. Böylece ikili evlenmiş olur. Tabi ki olaylar bitmez. Bir yandan skandal ile uğraşırlarken, bir yandan da Timothy'i bulmaya kararlı başında da Norbury'nin olduğu grup ile uğraşırlar. Evliliklerine alışma ve ortaya çıkan duygularda olunca işler iyice karışır.

Sürekli adam kadın denilmesi beni çok yordu bunların bir ismi var sayfalarda bu çok gözüme batmaya başladı.
Kyle'nin karısını korumaya çalışması hep yanında olması çok güzeldi. Rose'i kitabında daha çok sevdim. İkiliyi sevdim olaylarda güzel gidince keyifle okuduğum bir kitap oldu. Önce ki kitaplara göre bu kitap kesinlikle en iyisiydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »