Benimle Saklan

8 puan

Yazarın tüm kitaplarını atlamadan okudum, sıkı takipçisiyim. Yeni kitabının çıktığını gördüğüm gibi fazla beklemeden sipariş verdim ve elime geçer geçmez de ilk fırsatta okudum. İki yazarın ortak çalışması olan bu kitapta polisiye, aşk, tutku, arkadaşlık ve daha bir çok şey var.
Carlin Reed kendisini takıntı haline getiren ve tacizleri gittikçe artan Brad’den kaçarak, izini kaybettirdiğini düşünürken yaşanan bir cinayet yeteri kadar güvende olmadığını gösterir. Ve Carlin tekrar yollara düşer ta ki Wyoming’deki küçük ve gizli saklı Battle Ridge kasabasına kadar.
Zeke Decker ise çiftlik sahibi, aşçı ve temizlikçi olarak özellikle erkek çalışan arayan bir kovboy. İkisinin de yolları bu kasabada kesişiyor ve ikisinin de birbirine ihtiyacı var.
Goodreads’te seri olarak görünüyor ama daha diğerleri çıkmamış. Linda Howard kitapları favorimdir, o yüzden ismi bile yetti kitabı okumam için. Ama sanki kendi kitaplarında aksiyona ve tutkuya aynı oranda yer verirken bu kitapta bir şey eksik geldi bana tam olarak neyin eksik olduğunu anlayamasam da…Linda’nın diğer kitaplarının da tez zamanda çıkmasını umut ediyorum.

----------------------------------

“Seni seviyorum,” dedi Zeke. “ Caydırıcı,Carly, Carlin…bugün her kimsen, yarın her kim olacaksan ol, seni seviyorum.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »