Benimle Kal (The Hathaways, #1)

10 puan

Leo, Amelia, Win, Poppy ve Beatrix’ten oluşan beş Hathaways kardeşinin babaları kalp krizinden ölmüş anneleri de birkaç ay sonra üzüntüden ölmüştür. Amelia'nın abisi yeni vikonttur. Daha önce ki üç lorda unvan erken ölüm getirmiştir. Bu yüzden kimse unvanı istemez. Hampshire'da küçük bir araziye sahip malikane ve onun onarımına bile yetmeyecek bir gelire sahip olurlar. Amelia'nın sevdiği adam kendisini bırakıp başkasını bulunca bir daha hiçbir erkeği yanına yaklaştırmamaya yemin etmiştir. Kız kardeşlerinin ve abisinin tüm sorumluluğunu üstlenmiştir. Abisi yaşadığı kayıp yüzünden kendisini her şeyden soyutlamıştır.Altı ayı sürekli sarhoş geçirdikten sonra ortadan kaybolmuştur. Amelia'da kardeş gibi sevdikleri çocukluğundan beri yanlarında olan çingene Merripen ile abisini arar. Tanınmış bir kulübe giderler. Kulübün kurucusu önce ki seriden tanıdığımız Evie'nin babasıdır. Kulübün yöneticisi olan çingene Cam Rohan ile tanışır ve abisini bulmak için ona yadım eder.

Cam yarı melezdir. Annesi çingene babası İrlanda'lıdır. Babasından dolayı roman olarak kabul edilmemiştir. Annesi doğumda ölmüş babasının ailesi de evliliği istemediği için annesinden ayırmışlardır. Büyükannesi ve büyükbabası ile yaşamıştır. Ama on yaşındayken büyükannesi tehlikede olduğu için kabileyi terk etmesini söylemiştir. Kuzeni de onu Londra'ya götürmüş ve böylece kumarhanede yaşamaya başlamıştır. Olağanüstü bir zihinsel yeteneği vardır. İçinde yer aldığı tek bir işin bile paraya dönüşmeme ihtimali yoktur. Romanlarda olduğu gibi insanların gereğinden fazla paraya sahip olmasını haksızlık olarak görür bu yüzden kazandığı parayı hayır kurumlarına,batık yatırımlara verir. Fakat parası katlanarak ona geri döner. Artık kulübü bırakıp,bir kabile bulup roman gibi yaşamak ister. Ama uzun zamandır hiçbir kadın Cam'in ilgisini Amelia kadar çekmemiştir bu yüzden abisini bulmak için ona yardım eder. Öpücük ve bir daha görüşecekleri düşüncesi ile Amelia'a veda eder ve öylede olur. Tanışmadan sonra ikili sürekli bir şekilde karşılaşırlar ve bu yerleri okumak çok keyifliydi.
Cam sorumlulukları yerine çingene kanının getirdiği özgürlüğü yaşamak ister. Amelia ile tanışınca işler değişir.
Amelia'nın ilk aşkı bir şans daha isteyince daha önce kıskançlık nedir bilmeyen Cam delirir.Gerçekten istediği kadın olmadan yaşamaya katlanamayacağına karar verir. Amelia onun kaderidir ve onu ikna etmeye kararlıdır.

Cam'ın Amelia'ın peşinden koşması evliliğe ikna etmek için uğraşması çok keyifliydi.Romanların kadınlarını bu derece koruyup sevmesi harikaydı. Ayrıca yazarın önceki seride ki karakterlere de yer vermesi harikaydı. Marcus ve Lillian Hathaways'ların komşusu olduğundan onları sık sık görüyoruz. Evliliklerin dördüncü yıllarındalar ve kızları var. Evie ve Sebastian çiftinin de kızı var. Daisy ise doğurmak üzere. Bayıldım onları tekrar okumaya.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »