Benim Yerim Senin Yanın (Crown's Spies, #4)

8 puan

#crownsspies #crownsspiesseries Serinin dördüncü kitabı da eğlenceli karakterleri ile okundu bitti. Aklımda fazla bir şey kalmadan eğlenceli zaman geçirtti. Seri de genel olarak karakterler bağlantılı. Biri birinin kardeşi diğeri kaynı falan...Orta bir konu bütünlüğü de var. Her kitapta karakterlerin bazı özellikleri var. Burada da ana kadın karakter Alesandra fazlasıyla bir iş zekasına sahip. Malum olduğu üzere kitabın dönemi açısından bu kadınlara tanınan bir ayrıcalık değil. Buna rağmen kovarak zekası ile işlerini yürütüyor. Tek başa çıkamadığı şey ise evlenmek zorunda olması. Yoksa General İvan ile istemediği bir evliliğe sürüklenecek. Bunun için vasisi Alesandra’yı geçici bir süreliğine oğlu Colin’in yanına gönderir ki bunun altında yatan sebep kendince çöpçatanlık yapmaktır. Bunun farkında olan Colin işi yokuşa sürünce Alesandra ikinci planını yürürlüğe sokar ve kendine bir koca arayışına girer. Bundan hiç hoşnut olmayan Colin işin doğası sonucu Alesandra ile evlenecektir.
Bu arada aksiyon devam etmekte İvan Alesandra’yı kaçırma girişimlerinde bulunacaktır. Birde kadınları öldüren bir katilimizde var ama diğer konular altında çok ezildi. Daha iyisini beklerdim açıkçası.
Kitabın en iyi yanı diyaloglar ile aile ilişkilerinin sıcaklığı. Erkekler birbirine laf sokmaktan geri kalmasalarda her zaman birbirlerine sadıklar. Kadın karakterler ince bir zekanın ürünü. Dirayetli ne istediklerini bilen karakterler.
Yazarı seviyorsanız zaten bu seriyi okumuşsunuzdur. Serinin ilk kitabını ayrı bir sempatim var ama tüm seri için de duygularım aynı aslında. Eğer historical romans seviyorsanız bu seriyi tavsiye ederim. Sağlıcakla kalın kitapla kalın.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »