Benim Yerim Senin Yanın (Crown's Spies, #4)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/10/julie-garwood-benim-yerim-senin-yann.html

Veeee serinin sonu :) seriyi tamamlayanlar haklıymış kesinlikle serinin en iyi kitabıydı. Ve ben Alesandra'ya bayıldım.

Serinin ikinci ve üçüncü kitaplarında kendisini yeterince tanıtan Colin bu kitapta ana karakter. Colin'in aşkı bulmasını okuyoruz tabi içerisine azıcık gizem ve cinayet işleyerek. İşte o yüzden bu kitap en iyisiydi ve kesinlikle sürprizlerle doluydu.


Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse, Prenses Alesandra ailesinin ölümünden sonra ülkesinin aç gözlü generaliyle zorla evlenmemek için babasınım vasi tayin ettiği adamın yani Colin'in babasının yanına Londra'ya geliyor. Ancak bir şekilde Colin'in evinde kalmak zorunda kalan Alesandra, genç adama her geçen an biraz daha kalbini kaptırıyor tabi bunun yanında generalden kurtulmak için de bir evlilik yapmaso gerekmektedir. Ortada dönen olaylar sonucunda Colin ve Alesandra kendilerini evli buluyorlar ama böyle sonlanmıyor ya da kıskançlık krizleri ya da entrikalarla birbirlerine aşık olmuyorlar. Garwood kitaplarında genelde böyle şeyler olmaz zaten. Neyse... iki genci de kaderleri ve duyguları ile oldukça zorlu bir hayat bekliyormuş gibi görünmesine rağmen birbirlerinde huzuru ve rahatlığı bulduklarını fark ediyorlar. Ancak hiçbir şey sorunsuz gitmez. Gelen gizli hayranlardan hediyeler.. kaybolan gizemli kadınlar.. hikayeye daha bir heyecan katıyor.

Tarihi aşk romanının içerisine azıcık bir gizem ve cinayet serpiştirerek bence serinin en iyi kitabı haline getirmiş Garwood kitabı.

Colin'in inatçı tavrına ve bazı konularda taviz vermez hallerine rağmen en sevdiği karakter olduğunu söylemeliyim. Tam da kendine yakışacak bir eş bulduğu da değişmez bir gerçek.

Alesandra ise... diğer karakterlerden biraz daha farklıydı sanki. Ah evet bu adamlar itaatkar bir eş bekleyemeyiz belki ama Alesandra bir prenses olmasının gerektirdiği özelliklere sahipken aynı zamanda eşsiz bir zekaya da sahip. Kendisine hayran bıraktırdı yani kitapta.

Jade ve Caine görmek özellikle de onları evli mutlu çocuklu okumak paha biçilemezdi. Ahh paha biçilemez bir şey daha vardı o da Nathan ve Sara'yı okumaktı. Onlarda tam evli barklı çocuklu olmuşlardı.Şu gizli hayran kitaba bambaşka bir heyecan katmıştı. Sonunda beklediğim kişi çıktı ama yakalanma şekli ve gidişatı şaşırttı açıkçası ki bir an tereddüte düşmeme neden oldıçu kurgunun akışı. Bir okur olarak bu durum beni oldukça tatmin etti diyebilirim.

Alesandra'nın küçük hileleri veya oyunları cidden kusursuzdu ve Colin'in de karısının her şeyini çözecek kadar tanıması ise oldukça eğlenceliydi. Hele babasının taktiğini kullanması ve gemi muhabbeti alkış hak ettirdi.

Her neyse Crown's Spies serisi bitti. Son kitabının kapağını kapattım yüzümde kocaman tatmin bir tebessümle yorum yazıyorum

Seriyi çok sevdim uzun zamandır Garwood okumadığım için ne kadar iyi geldi anlatamam. Sizlere de tavsiye ederim bu kadın bambaşka bir kadın :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »