Beni Bırakma (Bana Dokunma, #2)

6 puan

Aslında yorum yazmak bile istemiyorum beni hayal kırıklığına uğratan bir kitaptı. İlk kitabın umutsuzca yapılmış bir taklidi gibiydi. Üslup, kurgu, olaylar beklediğimin çok çok altındaydı. Bir tek Warner konusunda beklediğimi buldum diyebilirim aslında Juliette haric hiçbir karakterde sorun yoktu. Yazar onun psikolojisini anlatmaya bize ulaştırmaya çalışmış ancak tek fark ettim sürekli karar değiştiren ve hala kendini aşağılayan toy bir kızdı.

Yazar kitabın sonunu büyük etkileyici bir şekilde yapmaya çalışmış ama bana çok boş ve klişe geldi. Büyük sonları severim ama yalnızca gerçekten büyük oldukları sürece. Oysa bu kitaptaki sonda onlar gibi olsun diye çalışılmış ama olmamış bir sondu.

Bunlara rağmen üçüncü kitabı okuyacağım. Çünkü Warner'ın neler yapacağını çok merak ediyorum. Kendini çok iyi tanıyan birisi bugüne kadar da buna yönelik davrandı. Ama içindeki iyiliğin onu eylemlerini değiştirmeye iteceğini düşünüyorum. Ayrıca diğerlerinin onu kabul etmeyeceğinden korkuyor haklı olarak ki bu sorunu nasıl aşacağını da merak ediyorum.

Kitaptaki kızla ve üslupla ilgili sorunları aşarsak fazla olay olduğu söylenemez ve abartılmış olaylar haricinde var olan olaylar da fena değildi. Üçüncü kitap ne yönde ilerleyecek onu merak ediyorum. Ayrıca gizli kalan birkaç olayı da öğrenmek istiyorum.

Okumak isteyenler çekinmesin. Benim bu kitaba yönelik bütün hayal kırıklıkların ilk kitabıyla karşılaştırıldağındaydı. İlk kitap ilgi çekici ve ilginçti bu kitapsa ilginç bir konuya sahip sıradan bir gençlik romanı omuş.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »