Beni Baştan Çıkar (Georgian #3)

10 puan

Amelia hayatının ilk on altı yılını koruma altında her hareketi dikkatle izlenerek geçirmiştir. Annesiz geçen çocukluluğunun tamamı bir yerden diğerine kaçırılarak, hiçbir duygusal bağlılığın oluşmaması için sürekli dadı değiştirerek geçmiştir. Kardeşinden ve kendisine değer verebilecek insanlardan uzaklaştırılmıştır. Amelia tam kurtarılmış ablası Maria'ya kavuşmuş olduğu sıralarda çocukluk aşkı Colin ölmüştür. Colin onun en yakın dostuydu ve zamanla hayatının aşkına dönüşmüştür. Arabacısının yeğeni ve bir çingeneydi. Bir soylunun kızı ile bir seyisin asla birlikte olamayacaklarını bildiğinden Amelia'ı uzaklaştırmıştır. Babasının adamları ile tahtın ajanları arasında kapana kısıldığında Colin onu kaçırıp götürmese Amelia ölmüş olacaktı. Bu kurtarma girişimi Colin'in hayatına mal olmuştur. Amelia ise bu durumu atlatamamış ve yıllarca bunun acısını yaşamıştır.
Maskeli bir baloda gizemli bir adamın kendisini izlediğini fark eder. Böyle çekici bir adam tarafından bu kadar yakından izlenmemiştir. Neden izlendiğini merak eder. Çünkü romantik bir ilişki peşinde koşanların kendisi ile ilgilenmeyeceğini bilir. Ware Kontu ile devam eden arkadaşlığının evlilikle noktalanacağını herkes tahmin ediyordur. Bu maskeli adam ile tanışır büyük bir ilgi duyar ve adamın peşine düşer. Resmen kovaladı denilebilir. Sonunda da elde etti çünkü aynı şekilde gizemli maskeli adamda Amelia'ya büyük bir ilgi duyar aslında Amelia'ı çok da iyi tanır.
Bir süre gizemli bir şekilde devam eden ilişki gerçekler ortaya çıktıktan sonra bir aksama yaşasa da her şey yolunu girer aksi mümkün mü?

Önce ki kitaptan tanınan iki karakterin kitabı Amelia ve çocukluk aşkı Colin'in. Önce ki kitapta ikiliye baya bir yer verilmişti ve sonu şaşırtarak bitmişti. Amelia'nın nişanlısı olduğu halde kalbi hala ilk aşkına ait üstelik nişanlısı da bunu kabullenmiş durumda bence bu durum kitaplarda artık çok sıkmaya başladı.
Colin'in sevdiği kız için kendini yetersiz görmesi yıllar sonra zengin ama başı belada olarak dönmesi önce neden diye düşündürdü ama o sevgisini gördükten sonra ikna etti beni. Colin'in sevgisini tamamen hissettim o ne sevgidir öyle. Amelia evet o da seviyordu ama bence Colin kadar değil, üstelik maşallah ne kadarda masum dedirtti kitap boyunca. Kitapta ki aksiyon kısmı Maria ve meşhur korsan kocası Simon bunları okumakta güzeldi. Kitap yetmedi bana. Üstelik önce ki kitapta Amelia'nın yaşadığı her şeyin verilmesine ne gerek vardı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »