Beni Aşka İnandır (American Heiresses, #1)

8 puan

Yeni bir tarihi aşk romanı yazarı ile tanıştık Ephesus sayesinde üstelik Amerikalı Varisler serisinin ilk kitabı. Dilerim diğerlerini de kısa zamanda okuyacağız.

Okuduğumuz tarihi aşk romanlarından biraz daha günümüze yakın bir zaman dilimiydi okuduğumuz. Bunu anlamama yarayan detay Sophia'nin merkezi ısı sisteminden bahsetmesinden anladım. İlk okuduğumda bu kısmı garipsediğimi belirtmem gerekir :))

Her neyse kitap çok güzeldi. Çok beğendim. Yazarın dili gerçekten çok iyiydi karakterler de öyle. Alışılagelmiş çekingen kadın karakter yerine güçlü bir kadın karakter okumak güzeldi.

James'e her ne kadar sinir olmuş olsam da davranışlarının arkasındaki nedenleri keşfedince hak verdiğim zamanlar oldu. Whitby'e çok sevdim :)) gerçek bir arkadaş olmanın yanında gerçekten sevebilecek biri :)) özellikle onun hikayesini merak ediyorum :)) Amerikalı Varisler serisinde onunda kitabı yer alıyor yanılmıyorsam :))

Yazarın dili oldukça sadeydi, akıcı ve sürükleyici ve birazda heyecanlı bir kalemi vardı. Karakterler arasındaki duyguları inişleri çıkışları çok iyi anlatmıştı. Sadece hoşlanmadığım bir iki yer vardı o da çevirideydi. Bazı yerdeki cümlelerde cümleler yüklemsizdi bu da biraz rahatsız edici geldi. Keşke onlar da olmasaydı ama hep dediğim gibi bunlar güzel kitapların nazar boncuğu... :))

Beğendim takip edeceğim bir seri tarihi aşk romanı severlere de tavsiye ederim okuyun :))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »