Beni Aşka İnandır (American Heiresses, #1)

8 puan

Sophia Wilson büyük çeyizi olan Amerika'lı bir varistir. Londra'ya ailesinin yüksek sosyeteye kabul edilmesini hayatlarının değişmesini sağlamak için İngiliz bir lord bulup evlenmeye gelmiştir. İngiltere'de onlara unvan peşinde koşan, fırsatçı sonradan görme denilir. Annesinin istediği unvan sahibi bir erkekle evlenmesi iken Sophia'nın istediği sevebileceği bir adamla aşk evliliği yapmaktır.
Dikkatini çeken ise herkesin dikkatini çeken, tehlikeli dük diye anılan,kapkara bir kalbi olduğu, ailesinin lanetli olduğu söylenen Wentworth Dükü olur. Onu bir kabusun ortasına düşmek istemiyorsan dükten uzak dur diye uyarmalarına rağmen düke her baktığında bir sanat eserine baktığını düşünür,nefesi kesilir.

James Nicholas Langdon dokuzuncu Wentworth Dükü davette gördüğü Sophia'dan etkilenir ama önce onun soylu avlamaya gelen bir Amerikalı olduğunu düşünür. Annesinin her gün evlenmesi konusunda ki ısrarına rağmen kendisine bir eş aramaz. Evlenirse de duvar kağırtlarına karışıp gidecek evli olduğunu unutturacak bir kadın seçeceği düşüncesindedir. Ama Sophia hem kendisini etkileyince hem de maddi durumu kötü olduğundan varisle evlenmenin çözüm olduğuna karar verip Sophia ile ilgilenmeye başlar. Fazla geçmeden Sophia'nın hiçbir duvar kağırdına karışıp gitmeyeceğinden emin olur. Arkadaşı Whitby Kontu'da Sophia ile ilgilense de Sophia ile evlenmeyi başaran James olur.

Sophia evlenirken birbirlerini sevdiklerini sonsuza dek mutlu yaşayacaklarını düşünür ama o kadar kolay olmaz. James'în kendisini sevmediğini parası için kendisi ile evlendiğini öğrenir. Bu önce sorun olsa da Sophia ailesin de ki erkeklerden dolayı sevmekten korkan James'i iyileştirmeye karar verir. Başka sorunlarda işin içine girince mutlu son kolay olmaz.

Sophia'nın James'i kabuğundan çıkarması,ailesi ile arasını düzeltmesini ve sevmeyi öğrenmesini sağlaması güzeldi. Bu yaptıklarından dolayı aşka inanmayan adamı aşka inandırdığı için kitap ismi çok iyi olmuştu. Tek iyi olan zaten bunlardı. Gizem, skandal, şantaj, sır olmasına rağmen kitap hemen akıp gitmedi. Ne gizem gizemdi ne sır sırdı hiç heyecanlandırmadı, şaşırtmadı. Zaten bildiğim bir durumu tekrar okudum gibi oldu. Sophia ne kadar istekli bir kadındı maşallahı vardı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »