Beni Aşka İnandır (American Heiresses, #1)

Profil Resmi
10 puan

Tarihi bir aşk yolculuğu bu kitabın sayfalarında başlıyor…
Amerika’dan unvan sahibi olmak için İngiltere’ye gelen varislerin balolarda bir araya gelerek kendilerine eş aradığı dönemleri anlatan bu kitap dönemin kurgusal gerçekleriyle dolu.
Annesinin isteğiyle kendisine bu balolarda münasip bir eş ve aynı zamanda unvan arayan Sophia içten içe gerçek aşkı bulmayı da dilemektedir.Ve gittiği balolardan birinde cazibesiyle Sophia’yı kalbinden vuran Wentwort Dükü James unvanı ve şöhretiyle ulaşılmaz bir hedef gibi görünmektedir.
Ama Sophia’nın çekimine kapılan James durumunu da göz önünde bulundurunca bu zengin varisi kızı yani Sophia’yı diğer pek çok kişi gibi elde etmeye çalışacaktır.
Unvanı ve ona olan ilgisi sebebiyle James’e yüreğini açan Sophia hep peşinden gittiği ihtirası bulduğuna inanmaktadır.Oysa,para ve unvan savaşları içinde gerçekler ortaya çıkarken Sophia bu aşkın doğrulunu irdeleyecek James’in hayatına girerken büyük entrika ve sırlar içinde sıkışacaktır.
Kitap başlarda bize ihtiraslı bir aşk ve tutkulu anları yaşatırken sonlara doğru bir gerilim de katacak ve merak unsurunu arttıracak.James’in kardeşi Lily hakkında yaşanan gelişmeler ve yıllardır gizlenen bir gerçeğin ortaya çıkması sanırım kitabın doruk noktasıydı ve oradan itibaren kitabı soluksuz okudum.
Tarihi aşk konusunda oldukça başarılı olmasıyla beraber sağlam kurgusu ve etkileyici sahneleriyle zihin dünyamızda gerçekçi bir şekilde canlanan Beni Aşka İnandır kitabı okunması gereken historicaller arasında olmalı.
Aşkın çekimine karşı koyamayan ve her şartta aşka inanmayı seçen Sophia ve James’in öyküsü belki size de aşkı inandıracak…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »